tiistai 20. marraskuuta 2018

KIETAISUMEKKO

ellos


Rakastan pukeutua mekkoihin. Pitkään suosin yksivärisiä tai korkeintaaan raidallisia mekkoja, nyt olen ihastunut niiden kukkien lisäksi myös erilaisista printeistä. Tässä blogin kautta saadussa Elloksen kietaisumekossa * on useampaakin printtiä ja minusta tämä on ihana. Mekko on sinivalkoinen ja sininenhän on yksi lempiväreistäni, ja erityisesti rakastan sinisen ja mustan yhdistämistä samassa asussa. Ihastuin myös tämän mekon midimittaan, hauskoihin hihoihin ja tuohon kietaisumalliin.


fashion




ellos


Tänään ihastelin kaupungilla jouluvaloja. Valot tekevät keskustasta jotenkin niin elävän ja kauniin vaikkei ole yhtään lunta. Toivotan tervetulleeksi myös hieman viileämmän ja kuivemman ilman, sadetta ei ole ikävä yhtään. Ja ajatelkaa, kohta tämä pimeä ja ankea marraskuu on muisto vain. Toisaalta olen kyllä nauttinut siitä kun saa olla ihan luvan kanssa väsynyt. Olen kömpinyt nukkumaan mahdollisimman aikaisin illalla ja herännyt niin myöhään kuin vain on mahdollista. Muita mekkoja rakastavia ? Mikä on sinun suosikkipituutesi mekoissa ? Tunnelmallista tiistai-iltaa !


* Saatu blogin kautta ** Mainoslinkkejä
Share:

6 kommenttia

  1. Nätti mekko! Ite rakastan käytä ja tehdä mekkoja!!!

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis ja kivat kuviot! Olen itsekin ostanut muutaman kuviollisen mekon ja hameen ja ne ovat ihan suosikkejani. Myös pohjepituus on kiva pituus ja sopii ihanasti sinullekin.
    Olen niin iloinen, että on vihdoin on tullut aikuisille sopivia kauniita mekkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maarit :) Minusta on ihanaa, että valikoimat ovat lisäntyneet hurjasti, nyt löytyy muutakin kuin juhlamekkoja ja kotelomekkoja ;)

      Poista
  3. Tosi kaunis mekko! Itse olen sen verran lyhyt, että ihan polvipituinen on minulle kaikkein paras ja imartelevin. Sinulle tuo vähän pidempi mitta kyllä sopii.

    Nämä aurinkoiset, kuivat kelit, vaikkakin vähän viileämmät peittovat mennen tullen sataisen ja lämpimän sään. Onneksi kuitenkin tämä(kin) marraskuu loppuu joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pituus kyllä vaikuttaa siihen minkä pituinen helma on kaunein.

      Juuri samoin ajattelen tästä kuukaukaudesta, onneksi se tosiaan loppuu pian :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig