tiistai 16. lokakuuta 2018

M U O T O

hiustenhoito


Omat hiukseni ovat kovin hennot ja vaativat tukea ja tuuheutta antavaa muotoilua. Pesun jälkeen yleensä föönaan hiukset, vaikka se vie aikaa. Cutrinin MUOTO Volymizing Mousse * on uusin suosikkini; riittävästi tuuheutta ja tukea antava, mutta ei kuitenkaan tee hiuksista luonnottoman laitettuja. Nythän onkin trendikästä, että hiukset ovat ilmavat ja liikkuvat sekä mahdollisimman luonnollisen tuntuiset ja näköiset. MUOTO myös suojaa ja ravitsee hiusta siinä olevan koivusokerin avulla.


hiustenhoito


Toinen suosikkini on Cutrinin MUOTO Heat Protection * suihke, joka nimensä mukaisesti suojaa hiusta silloin kun sitä lämpökäsitellään. Suihkautan tätä siis föönatessa kosteisiin hiuksiin ja suoristaessani kuiviin hiuksiin. Suoristusta käytän yleensä kiireessä ja kun en halua pestä hiuksia.

Nukkumaan mennessä laitan hiukset aina kiinni. Muotovaahtoa käyttäessä aamulla hiuksissa onkin kauniit laineet ja ne myös pysyvät hyvin. Joskus saatan myös föönata hiukset ja laittaa ne meikin ajaksi kiinni, jolloin ne kihartuvat kevyesti.

Cutrinin Muoto sarjassa on paljon muitakin kivoja tuotteita, kannattaa tutustua. Tuoksukin on näissä tuotteissa aika mieto. Ja eikö olekin tyylikkäät pakkaukset näissä kotimaisissa kampaamotuotteissa ? Käytätkö muotovaahtoa vai jotain muuta tuotetta hiuksiisi ? Tunnelmallista tiistai-iltaa !


* Saatu blogin kautta


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig