keskiviikko 17. lokakuuta 2018

9 to 5

fashion

muoti

fashion


Kerrankin saan laitettua blogiin päivän asun, sillä  silloin kun aloitin bloggaamisen kymmenen vuotta sitten, oli blogeissa tapana esitellä päivän asu. Siihen aikaan moni otti kuvia kotona seisten seinän vieressä ja päätäkään ei aina ollut mukana. Oli se aika hassua. No, näissä kuvissa pää on mukana, eikä kuvia ole otettu kotona, eikä myöskään työpaikan edessä. Pankki ihmistä minusta ei nimittäin saisi tekemälläkään. 


kappahl

muoti


Näitä kuvia napsittiin töiden jälkeen blogiystävän  Fashion Minimalistin Annan kanssa tyylikkäästi Suomen Pankin edessä. Minusta on ihana kuvata eri paikoissa ympäri Helsinkiä, tosin keskustassa on parhaat kuvauspaikat. Toisen bloggarin kanssa kuvatessa kuvaus sujuu yleensä nopeasti ja on myös ihanaa kun kuvaajaa ei tarvitse ohjeistaa vaan voi olla vaan kuvattavana. Samalla voi jutella blogijuttuja. Aika rentouttavaa työpäivän päätteeksi.


fashion

lumene


Asusta sen verran, että viihdyin tässä toimistotyylissä yllättävän hyvin. Bleiseri on KappAhlin tämän syksyn mallistosta, samoin kuin housut ja molemmat saatu blogin kautta. Housuissa on korkea vyötärö ja hauska vyö, ja lisäksi ne ovat reidestä ja lantiolta hieman väljemmät uuden trendin mukaisesti. No, itse asiassa tälläisiä housuja oli silloinkin kun olin nuori. 


muoti

fashion


Blazer KappAhl * // knit Esmara by Heidi Klum * // pants KappAhl * // bag Chloé // suede heels Pura López // socks Wolford * // watch Cluse *


fashion

fashion bags


Ai niin ja tuo kynsilakka on Lumenen Fall Red. Sävy  taitaa olla parin vuoden takaa, mutta vaikka pullo oli avattuna laatikossa, oli se aivan kuin eilen ostettua. Väri on minusta aivan ihana ja juuri täydellinen syksyyn. Tänä syksynä olenkin ollut erityisen innostunut kaikista syksyn punaisista ja se on aika poikkeuksellista. Mikä on sinun syysvärisi ? Ihanaa syksyn jatkoa !



* Saatu blogin kautta


Share:

10 kommenttia

  1. Huomaan, että eihän mulla ole oikeastaan mitään erityistä syksyn väriä. Aika hassua. Käytän paljon mustaa, viileää beigeä, kalpeaa roosaa ja armyvihreää ja ne taitavat olla syksynikin värejä. Viininpunainen on niin kaunis väri, mutta en ole osannut oikein käyttää sitä ja myin pois ne pari mitä kaapissa oli. Ehkäpä pitäisi kokeilla vain uudelleen.
    Kynsilakoissa tummat punaiset, burgundi ja viini ovat ikisuosikkejani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan ei ole aikaisemmin ollut mitään syksyn värejä, nyt tuo viininpunainen on hiipinyt suosikiksi. Beigeä ei itseltäni löydy, se on minulle vaikea väri :)

      Poista
  2. Minun syksyn värejäni ovat murretut värit ja se viininpunainen. Voi apua, pakko kommentoida tuota aloitustasi : ) Sulla oli 10 vuotta sitten asukuva/päivä ja ne oli otettu kotona seinää vasten pään puuttuessa. Hmmm, mulla on se meininki yhä edelleen : ) Ihanaa viikonloppua Sara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli niin hauska kommentti Tiina ;) Rohkeasti vaan kokeilemaan uudenlaisia asukuvia :)

      Poista
  3. Ihana asu ja kuvat on upeat ! Mun syysvärit on musta, valkoinen ja harmaa ;) Samoilla mennään koko vuosi.

    - Katja

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig