lauantai 1. syyskuuta 2018

WHAT I WORE

muoti

muoti

street fashion


Sopivasti syyskuun ensimmäisenä päivä ulkona ropisee sade. Viikolla oli vielä aurinkoista ja lämmintä jolloin nämä kuvat on napsittu. Mennyt viikko oli vauhdikas niin blogissa kuin omassa elämässäkin. Kiirettä ja menoa riitti miltei joka päivälle. Piankin kanssa tavattiin kahdesti ja molemmilla kerroilla oli todella hauskaa. Blogitilaisuuksissa on kiva käydä senkin takia, että tapaa muita bloggareita ja bonuksena saattaa saada asun kuvattua, kuten keskiviikon pressin jälkeen, jolloin Pia ystävällisesti kuvasi asuni.


fashion

fashion


Blazer In Wear // t-shirt Alexander Wang // flower skirt Laura Ashley // leather bag Agnes Cecilia from Ellos * //  shoes H&M // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki * // watch Cluse * // jewelry Snö of Sweden


muoti

muoti

street fashion


Asusta sen verran, että tuota kuvien bleiseriä olen käyttänyt viime aikoina todella usein niin housujen, mekkojen kuin hameidenkin kanssa. Se on useita vuoisa vanha ( kuten myös asun kukkahame ), mutta tuntuu nyt taas ajankohtaiselta hieman ylisuuren lookinsa vuoksi. Niin ja rakastan tuota vyötä tuossa takin päällä. Ensin vähän vierasti tätä tyyliä, mutta on kiva välillä tuoda asuissa myös vyötäröä esiin. 


muoti

helsinki


Viikonlopun suunnitelmiin kuuluu lepoa ja rentoutumista. Aion käydä pitkällä kävelylenkillä, jos säät sallivat, piipahtaa jossain näyttelyssä ja kahvilassa. Katsoa muutaman lempisarjan jakson ja samalla neuloa villapaitaa. Kokkailla ja syödä hyvin. Sekä tietysti valmistautua ensi viikkoon. Millaisia suunnitelmia sinulla on viikonlopulle ? Rentouttavaa viikonloppua !


* Saatu blogin kautta / Mainoslinkkejä


Share:

2 kommenttia

  1. Täällä aiotaan vaan löhöillä ja katsella pari leffaa. Vieläkin vähän väsynyt reissusta.

    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanalta viikonlopulta :)

      Kivaa alkavaa viikkoa !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig