keskiviikko 29. elokuuta 2018

THE END OF SUMMER

kesä

mustavalkoinen valokuva

mustavalkoinen valokuva


Kesän loppu häämöttää ihan nurkan takana. Haikein mielin heitän hyvästit lempeille kesäilloille, kuumille rantakallioille ja lukuisille hellepäiville, joista saimme tänä kesänä nauttia. Onko liioiteltua sanoa, että ainakin ilmojen puolesta tämä oli kaikkien aikojen kesä ?


helsinki

loma

kesä


Oma lomani oli tänä kesä lyhyempi kuin vuosiin ja kesällä ei oikeastaan tapahtunut mitään ihmeellistä. Siitä huolimatta olin tänä kesänä onnellisempi kuin monina edellisinä. Mieli on rauhallinen ja sydän tyyni. Nautin menneestä kesästä ja elämästäni juuri tässä ja nyt.


kesä

kesä


Kesän loppu ei siksi harmita, melkein päinvastoin. Innokkaana käännän katseeni tulevaan ja syksyyn.  Rakastan sitä kuinka kesä ja lomakausi hiljalleen kääntyy syksyyn ja kaupunki herää eloon. Kadut, kahvilat ja tapahtumat täyttyvät ihmisistä. Ilmassa on jo syksyn kirpeyttä ja aavistus jostain uudesta. 


helsinki

meri


Nautitaan syksystä. Mennään vielä meren rantaan ja retkille. Kahvilaan ystävien kanssa. Käydään näyttelyissä, konserteissa ja leffoissa. Kutsutaan suku kylään. Poltetaan kynttilöitä ja katsellaan lempi ohjelmia. Neulotaan uusi villapaita. Toivotetaan syksy tervetulleeksi. Nautinnollista syksyä !


Share:

6 kommenttia

 1. On aina jotenkin haikeaa kun kesä loppuu.. ei voi sille mitään mutta kun katselen lintujen syysmuuttoa niin tulen vain surulliseksi, pitkä talvi ennenkuin näemme uudelleen. Vaikka moni inhoaa hanhia, jotka tallustelevat rannoilla ja ruohikoilla, niin minun tulee niitäkin ikävä, hanhiperheitä tallustelemassa ja vahtimassa poikasiaan. Yleensäkin kaikkia lintuja :)
  Syksystä muuten tykkään <3 Syyskuu ja lokakuun alku ovat hienoa aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kesän loppuun liittyy aina haikeutta, talvi on niin pitkä ja pimeä meillä. Joskus se tuntuu suorastaan loputtomalta, valon puute uuvuttaa ainakin itseni täysin. Mutta onneksi kesä oli upea, joten ehkä talvikin menee hieman kepeämmin :)

   Poista
 2. Täydellinen kesä takana, ja ihana kotoisa syksy tulossa. Niin ihanaa <3

  VastaaPoista
 3. Olihan kesä! Syyskuun alustakin on vielä lupailtu tavallista lämpimämpää, mutta täytynee viimeistään nyt varmaan kääntää katseet syksyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä. Toivotaan syksylle kauniita aurinkoisia ilmoja ja sopivasti sadetta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig