sunnuntai 26. elokuuta 2018

SYYSASU

muoti

kappahl limited edition décor

muoti


Viime päivinä ilmaan on tullut selvästi syksyn tuntua. Sen huomaa myös kaupungilla kävellessä, sillä yhä useampi on siirtynyt kesäisistä asuista syksyisempiin. Näissä kuvissa on oma ensimmäin syysasuni, jolla olin eilen kaupungilla tyttäreni kanssa. Välillä jopa tuntui, että oma asuni oli liian keveä, mutta se johtuu varmaan siitä, että palelen kovin herkästi.


kukkakimono

muoti

kappahl


Kukallinen kimono on KappAhlin uudesta Limited Edition mallistosta DÉCOR, joka tulee myyntiin 4.9 klo 11. Mallistoa saa verkkokaupasta ja osassa myymälöistä. Sain valita mallistosta itselleni mieluisan vaatteen ja tämä kukallinen kimono * oli rakkautta ensi silmäyksellä. Mallistossa on muuten aivan ihana kukallinen tikkitakki, kuvitelkaa kuinka ihana olisi talven pakkasilla kääriytyä kukalliseen takkiin. Itse ihastelin myös kukallista bleiseriä ja siihen sopivia slacks housuja. En kestä.


muoti

muoti

fashion


Oikeestaan aika hauskaa, että syksy tulee. Juuri nyt kesävaatteet tuntuu jo ihan tylsiltä ja olen innoissani pukeutumaan taas neuleisiin ja muihin syksyisempiin juttuihin. Makkuhuoneen vaaterekiltä on tällä viikolla poistunut lisää kesävaatteita ja tilalle olen nostanut syksyisempiä. Mustaa tietysti, mutta mukaan mahtuu myös kukkia, tummemmissa sävyissä tosin. Suloista sunnuntaita !


* Saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

  1. Kaunis asu ja ihana kimono! Tämä tulikin juuri sopivaan aikaan, sillä ostin viikolla itselleni pohjepituisen kukikkaan mekon ja olen täällä pähkäillyt kovasti miten asustaisin sen. Matalat kengät nyt ainakin!
    Kivaa viikkoa sinulle! Maarit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Sulla taisi olla se mekko torstaina ylläsi ? Tykkäsin niin asustasi, nahkatakki toi siihen sopivasti rouheutta.

      Ihanaa viikonloppua sinulle !

      Poista
  2. Jännästi yhdistetty eri pohjavärisiä kukkakuoseja, kaunista. Pikku hiljaa alkaa täälläkin syysvaatteet vetää puoleensa. Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli tästä kimonosta mieleen joku maalaus ;) Tässähän on itselleni todella epätyypilliset värit, mutta mustan kanssa toimi hyvin.

      Rentoa viikonloppua !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig