lauantai 25. elokuuta 2018

ELÄKÖÖN OMA TYYLI

sisustus


Joko teidän postiluukusta tipahti IKEA-kuvasto ? Tällä viikolla on taas jaettu IKEAn kuvasto suomalaisiin koteihin, kuvaston voi noutaa myös IKEAsta tai ladata sähköisen version TÄÄLTÄ. Kävin viime viikolla IKEAn järjestämässä pressissä Korjaamolla, jossa esiteltiin IKEAn uutuusmallistot ja kerrottiin sisustustrendeistä.


sisustus


Tänä vuonna IKEA haluaa rohkaista jokaista sisustamaan omaan ja arkea parantavaan tyyliin. IKEA Life at Home kansainvälisen tutkimuksen mukaan 27 % kokee painetta elää minimalistisesti ja 49 % keroo riitojen kotona johtueva sotkusta. Tavarat paikoillaan helpottavat kummasti arkea ja IKEAsta löytyy ratkaisuja monenlaiseen säilytykseen, jos tavaroista ei voi tai halua luopua.


sisustus


Elokuussa tulee myyntiin SAMMANHANG- erikoismallisto. IKEAn suomaliset suunnittelijat Hanna-Kaarina Heikkilä ja Iina Vuorivirta ovat olleet mukana luomassa tätä mallistoa, joka sisältää avointa ja suljettua säilytystilaa rakkaiden esineiden esittelyyn ja säilytykseen. Samoin elokuussa myyntiin on tullut GRATULERA-erikoismalliston 50- ja 60-luvun tuotteet. GRATULERA-mallisto juhlii IKEAn 75-vuotista taivalta tuomalla tuotantoon uudestaan vanhat suosikit. Myöhemmin tänä syksynä on tulossa vielä 70- ja 80-luvun tuotteita lokakuussa  sekä 90- ja 2000-luvun suosikit joulukuussa.


sisustus


Tilaisuudessa saimme kuulla myös 61 suomalaiselle sisustusvaikuttajalle tehdystä kyselystä. Sen mukaan suurin osa piilottelee tai ei ainakaan julkisesti esittele kaikkea kodissaan olevaa tavaraa. Osin siksi ettei se ole trendikästä ja osin siksi,  että joku esine koetaan niin henkilökohtaiseksi. Sisustusvaikuttajat myös kaipaavat enemmän erilaisia tyylejä mediaan ja blogeihin, peräti 71 % oli tätä mieltä. Itse allekirjoitan erityisesti tuon jälkimmäisen, luen sisustusblogeja harvakseltaan juuri siitä syystä, että ne ovat kaikki niin samanlaisia ja monissa pyörii samat sisustustuotteet samalla tavalla stailattuna.


sisustus


Kuten kuvistakin näkee itse katselin illan tarjontaa ihastellen enemmän pieniä asioita ja melko tummanpuhuvia värejä. Sisustuksen trendeistä sen verran, että pastelli värit ovat nyt kovin trendikkäitä, siitä huolimatta että syksy saapuu. Samoin vaalea puu jatkaa suosiotaan , mutta sen rinnalle on tulossa tumma mahonkinen sävy. Vanhan ja uuden yhdisteleminen on edelleen suosiossa ja IKEAn kuvastosta olen ihastellut STOCKSUND sohvaa, jossa on tuulahdus menneestä.  Mikä sinua innostaa sisustamisessa juuri nyt ? Entä seuraatko omaa tyyliäsi vai saatko inspiraatiota sisustusblogeja seuraamalla ? Rentoa viikonloppua !


Share:

2 kommenttia

 1. Ihana Ikea ja Oma tyyli, TYKKÄÄN!!!

  Vielä ei ole kuvasto saapunut, mutta kun tulee, on kyllä ahkerassa käytössä :)

  Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeasta löytyy paljon kivoja juttuja, varsinkin säilytykseen :)

   Toivottavasti saat kuvaston pian. Itse olen selaillut sitä paljon, tämän vuoden kuvasto on inspiroiva.

   Ihanaa viikonloppua sinulle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig