lauantai 21. heinäkuuta 2018

TINY LITTLE THINGS

korut


Helteiset kelit vaan jatkuvat ja täytyy sanoa, että niin toivoisin olevani jo lomalla. Vielä on kuitenkin viikko lomaan ja eikä ole edes väliä jatkuvatko nämä ilmat vielä silloin. Töistä huolimatta olen ehtinyt nauttimaan myös auringosta, merestä ja kesä kaupungista. Tänään piipahdin keskustassa ja treffasin äidin. Kaupunki vaikutti melko tyhjältä, ede turisteja ei ollut niin paljon kuin etukäteen luulin. Niimpä kävimme myös muutamassa vaatekaupassa ( ihanan viileää muuten keskustan ilmastoiduissa liikkeissä ) ja syksyn uutuuksia näytti jo olevan tangoilla. 


korut


Syksyn pukeutumisesta mieleeni tuli nämä jonkin aikaa sitten Snö of Swedeniltä saamani hopeakorut. Nämä hentoiset hopeakorut olen ajatellut yhdistää kokomustaan asuun syksyn tullen. Pitkää ja yksinkertaista hopeariipusta olen etsinyt jo pidemmän aikaa yhdistettäväksi neulepuseroiden kanssa. En ole runsaiden korujen ystävä ja usein unohdan laittaa koruja ja/tai kellon. Näistä Snö of Swedenin * rannekorusta ja kaulariipuksesta varmasti kuitenkin tulee omat suosikkini juurikin tuon yksinkertaisen ja tyylikkään ulkönäkönsä ansiosta. 


korut


Millaisista koruista sinä pidät ? Leppoisaa kesäiltaa !


* Saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

 1. Kauniin yksinkertaiset korut! Ja sopivat yksinään tai pariksi.
  Käytän koruja päivittäin. Suosikkejani ovat kevyet ja pienimuotoiset korut, ja voin kerrostaa niitä silloin ranteeseen tai kaulaan useitakin. Joskus taas yksi riittää. Isoja näyttäviäkin koruja löytyy, mutta jätän silloin muut pois. Ainoa, mikä kulkee aina mukana, on lasteni lahjaksi antama hopeinen Efva Attlingin Carpe Diem -rannekoru. Eli kaapista löytyy kaikenlaista :)
  Leppoisaa sunnuntaita ja mukavaa loman odotusta!
  Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin näihin juuri tuon yksinkertaisuuden vuoksi ja tosiaan nämä voi yhdistää myös muihin koruihin. Itse käytin aikaisemmin enemmän koruja, ranteessa keikkui aina muutama. Täytyy nyt syksyllä aktivoitua tälläkin saralla. Kyllähän koruilla saa ilmettä asuihin.

   Kiitos, lomaa jo täällä kovasti odotellaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig