maanantai 16. heinäkuuta 2018

SUNNY DAYS

aurinkosuoja

kesä


En ole ehtinyt edes blogia päivittämään, sillä viime päivät olen vain nauttinut tästä upeasta kesästä. Eilen olimme taas rannalla monta tuntia ja tuntui ihan hassulta kun illan tullen kuumuus vain jatkui. Tälläisinä hellepäivinä on hyvä muistaa juoda paljon vettä, oleskella myös varjossa ja tietysti suojata iho hyvin auringolta. Juuri nyt itselläni on joka päiväisessä käytössä nuo kuvissa näkyvät ACON aurinkosuojatuotteet eli Sun Lips * ja Sun Face Cream *, joissa molemmissa on suojakerroin 30. Tuo Sun Face Cream suojaa hyvin pigmenttimuutoksilta ja sopii siksi hyvin myös nuoremmille vaikka siinä lukeekin tuo anti age. Voide on myös ihanan kevyt, ei ollenkaan sellainen paksu ja tahmainen, mitä aurinkosuojatuotteet joskus vuosia sitten olivat. Tätä voi hyvin käyttää myös meikin alla, varsinkin jos meikkivoiteesta puuttuu aurinkosuoja.


sandaalit ja kesähattu

kesä


Rannalle mukaan kannattaa aurinvoiteiden lisäksi pakata mukaan jotain lukemista, hellehattu ja sandaalit. Oma musta hattuni on suuri ja peittää hyvin sekä kasvot että niskan. Mustat sandaalit ovat ECCOn * ja hurjan mukavat jalassa, niin kuin kaikki ECCOn kengät. 

Eilisellä rantareissulla meillä oli mukana myös eväät, siksi varmaan viihdyimme niin pitkään. Niin ja kävin melkein uimassa, eli kahlailin rantavedessä. Vesi oli toki lämmintä, mutta en sitten kuitenkaan uinut, kun mietin sinilevää. Ehkä vähän hassua, kun muut rannalla olijat eivät siitä näyttäneet välittävän, eikä sitä edes näkynyt. Miten sinun viikonloppusi sujui ? Aurinkoista viikkoa kaikille !


* Saatu blogin kautta
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig