keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

KESÄILTA RAITAMEKOSSA

kappahl

kappahl


Kesäilloissa on parasta myöhäinen valo. Rakastan tuota pehmeää valoa, jossa on helppo kuvata. Valo on niin pehmeä ettei edes meikkiä tarvitse, riittää kun kuviin laittaa aurinkolasit. Kuvien asu on rento ja mukava, sekin siis kesäiltoihin sopiva. Keväällä käytin tätä paitana housujen kanssa ja nyt helteellä se toimii mekkona. Kun vaate on väljä ja materiaaliltaan kevyt eivät edes pitkät hihat tunnu kuumilta. Niissä on myös se hyvä puoli ettei käsiin tarvitse levittää suojavoiteita. Joskus harmittaa kun lyhyhihaisia vaatteita käyttäessä kädet ruskettuvat paljon enemmän kuin sääret. Siksi yritän aina muistaa laittaa lyhythihaisten kanssa aurinkovoidetta käsivarsiin.


summer

kappahl


Tänään olen nauttinut mansikoita ja jäätelöä sekä todennut kuinka kivaa kesä on kaupungissa. On kaikki mukavudet, lyhyt matka kaikkialle ja tapahtumia ihan kotinurkilla. On vehreitä, puistoja, rentoja kahviloita ja trendikkäitä kauppoja. Eikä ole hyttysiä tai ötököitä. Ja jos hiljaisuutta kaipaa löytyy varmasti ranta, jolla voi yksin istuskella mietiskelemässä. 

Viikonloppuna onkin tarkoitus nauttia kesäisestä kotikaupungistani mennä näyttelyyn, kahville ja kaupungille kiertelemään. Mitä sinun kesääsi kuuluu ? Kivaa viikon jatkoa kaikille !


Striped dress KappAhl * // sneakers Superga // sunnies Ray-Ban 


* Saatu blogin kautta
Share:

6 kommenttia

  1. Onpas kiva mekko, niin heinäkuuhun ja kesään sopivan rento.

    VastaaPoista
  2. Ohut kangas tuntuu kuin viilentävän ihoa helteellä. Siksi minäkin valitsin helteisenä päivänä Hangossa ilmavan, ohuen paitapuseron pitkillä hihoilla. Samalla pääsee suojautumaan auringolta, kuten sinäkin mainitsit.
    Tuo mekko näyttääkin ihanan ilmavalta ja mukavalta kesäpäivänä ja sen iltana. Ja raidat, ne on kivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin instassa kuvaasi asusta, se oli aivan ihana ja juuri täydellinen kuumaan kesäpäivään.

      Kiitos :) Olen käyttänyt tätä raitapaitaa monissa eri yhdistelmissä, oikea monikäyttövaate.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig