torstai 14. kesäkuuta 2018

VIIME KESÄN ASUJA

all black

raitaneule


Postatuksen kaikki kuvat ovat viime kesältä, mutta voisivat yhtä hyvin olla tältä vuodeltakin, sillä olen käyttänyt samoja asuja melkein samanlaisina myös tänä vuonna. Pääosin kuvissa näkyvät vaatteet ovat juuri sen tyylisiä mitä vaatekaapissani on eniten; mustaa, valkoista ja harmaata sekä helposti keskenään yhdisteltäviä.


paitamekko

white jeans

kesähattu

paita ja farkut


Vaikka näidän kuvien vaatteet ovat edelleen käytössäni ja mieleisiä, tulee tästä kesästä hieman erilainen. Ai miksikö ? No, ne värit ja kukat tietenkin. Niitä on hiipinyt salakavalasti ja pikkuhiljaa vaatekaappiini ja hyvä niin, sillä kun katson näitä kuvia on tyyli aika väritön. Kyllä kuulkaa ainakin kerran viikossa täytyy pukeutua väreihin ja kesällä varsinkin.


kukkamekko

mustamekko


pitsimekko

rento kesä-asu


Kuvista huomaan myös, että viime kesän suosikit olivat Specsaversin Ivana Helsinki aurinkolasit, Rebecca Minkoffin pikkulaukku, Adidaksen lenkkarit ja Vagabondin slip-onit. Niillä kyllä mennään tämäkin kesä, mutta muuten ehkä hiukan värikkäämpänä. Onko oma tyylisi muuttunut viime kesästä ? Tunnelmallista torstai-iltaa !


Share:

2 kommenttia

  1. Onpas kivoja asuja, etenkin ihastelen tuota pikkulaukkua. Niin kaunis <3 On se niinkin että ne värit on kivoja myös kokonaisuuksissa. Itsekin koitan saada niitä mukaan, ainakin aika ajoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu <3 Mustaan on mukava pukeutua, mutta on ne väritkin kivoja :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig