lauantai 26. toukokuuta 2018

SUMMER WHITESJoka vuosi kesän alussa innostun valkoisesta. Käytän valkoista pukeutumissa toki ympäri vuoden ja kotimmekin on melko valkoinen, mutta kesällä valkoinen tuntuu sellaiselta ihan must have-jutulta. Innostun myös ihan kokonaan valkoisista asuista, vaikka totuuden nimissä on sanottava, että sellaiseen pukeudun ehkä kerran kesässä.


idkuva


Valkoinen kuitenkin kuuluu omaan kesääni ja se raikastaa asun kuin asun. Farkut ja valkoinen paita on joka kesäien klassikko, joka toimii vuodesta toiseen. Jos talvella asukriisin uhatessa pukeudun kokonaan mustaan, on kesällä valinta farkut ja valkoinen paita.
Mitä olisi kesä ilman raitoja ? Valkoisten paitojen ohella raidat ovat aina ajankohtaisia. Omia suosikkejani ovat valkoisella pohjalla mustat tai tummansiniset raidat. Myös punaiset raidat voisivat olla kivaa vaihtelua.
Kesällä pukeutumisen kannattaisi olla mahdollisimman yksinkertaista ja helppoa. Omalla kohdallani tämä ei ihan pidä paikkaansa, sillä jostain syystä vaatekaapiini on eksynyt kesävaatteita, joita on ihan pakko silittää. Kesä kuumalla silittäminen on ärsyttävää, ja siksi yritän silittää aina sadepäivinä kaikki sitä kaipaavat vaatteet.
Itse rakastan hattuja ja pipoja. Oma suosikikkini kesällä on tyttären Maltalta tuoma valkoinen kesähattu. Tosin se joskus saattaa olla hänellä, joten etsinnässä olisi ihan ikioma kesähattu. Hatussa tärkeintä on oikea koko, ja että se istuu päähän juuri täydellisesti. Siksi hatun ostaminen voi olla raivostuttavaa.
Kesällä käytän yleensä matalia kenkiä mukavuus syistä. Supergan tennarit ovat kesästä toiseen suosikkini ja tällä hetkellä käytössäni ovat jo kolmannet parit. Kaapistani löytyy myös mustat ja valkoiset Converset, mutta jotenkin miellän nuo Supergat enemmän kesätennareiksi.

Valkoiset farkut ovat kesä klassikko. Itselläni ne ovat vuosia vanhat Current Elliotit, kun niitä käyttää vain kesäisin, säilyvät ne hyvinä vuodesta toiseen. Toisinaan valkoiset farkut ovat vähemmällä käytöllä, mutta joka kesä niitä silti tulee käytettyä.
Kesään kuuluu myös kaikenlaiset hauskat paidat, kuten nyt monena kesänä muodissa nähdyt off shoulder- paidat. Kesällä olkapäät voivat olla paljaana tai paidan kaula-aukko vähän suurempi. Viime kesänä innostuin myös kietaisupaidoista. Ja omasta vaatekaapistani löytyy myös t-paita, joka paljastaa osan selästä. Tälläiset vaatteet toki vaativat niitä helteitä samoin kuin kepeät kesämekot. Millaine kesätyyli sinulla on ? Aurinkoista viikonloppua !


Share:

4 kommenttia

 1. Kivoja vaatteita ja paitoja.
  Täällä tykätään myös raidoista ;)

  Aurinkoa viikonloppuusi Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raidat on kivoja, erityisesti kesällä.

   Kittos samoin Sari <3

   Poista
 2. Valkoinen on ehdottomasti suosikkini kesällä, muitakin käytän, mutta valkoisessa on vaan sitä jotakin :)

  -Katja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig