torstai 10. toukokuuta 2018

RAITAPAITA JA NAHKATKKI

nahkatakki, farkut

leather jacket, jeans


Tällä viikolla on vihdoinkin päässyt käyttämään kevätvaatteita. Muistan kuinka talvella puin tämän KappAhlin pitkän raitapaidan / mekon päälle paksun neuleen ja haaveilin keväästä. Kesällä aion käytän paitaa mekkona sandaalien kanssa, siihenkään ei varmasti mene kovin kauan. 

Eilen kävimme tyttären kanssa keskustassa ostoksilla. Oma asuni tuntui juuri sopivalta eiliseen säähän, mutta aika moni kulki jo shorteissa ja t-paidassa. Hui kauhistus. Vaikken itse vielä niin kevyesti pukeutuisi, olin silti liikkeellä kesämielellä, sillä katselin jo bikineitä. Juuri nyt olen innostunut korkeavyötäröisistä bikineistä, joita tuntui olevan monessa kaupassa. Sopiva ja armollinen malli monelle vartalotyypille, hauskaa että se on nyt muodissa.


karl lagerfeld

kappahl


Leather jacket Karl Lagerfeld // striped shirt KappAhl * //  bag Agnes Cecilia * // jeans KappAhl * // shoes ECCO * // sunnies Ray-Ban // socks Wolford


kappahl

kappahl


Huomenna tai viimeistään äitienpäivä pukeudun kukalliseen asuun, sillä viime aikoina näitä raitoja on ollut yllä aika usein. Kyllähän kukat käyvät arkeenkin, joten ehkä siis jo huomenna ? Hempeää ja keväistä loppuviikkoa kaikille !


* Saatu blogin kautta
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig