lauantai 3. maaliskuuta 2018

KEPEÄSTI KEVÄÄSEEN RAITAPAIDASSA

dante6, dots

dots

dante6, victoria beckham, pura lopez


Vaikka ulkona paukkuu pakkanen, on ilmassa jo kevään tuntua. Helsinki on kylpenyt auringossa viime päivät ja lisääntynyt valon määrä on selvästi piristänyt ainakin itseäni. Kevääseen liittyy aina ihana odotuksen tunne. Kesä on tulossa. 

Vuodesta toiseen innostun muodista ehkä eniten juuri keväällä, siitäkin huolimatta että syksyn muoti on tummine väreineen eniten omaa tyyliäni. Kevään kepeät kukkakuosit ja raidat ovat silti niin ihastuttavia. Niissä on ikäänkuin lupaus pitkästä kuumasta kesästä.


dante6, victoria beckham


Asukuvissa maanantain postauksessa vilahtanut Dante6 * kevyt raitapaita on Dotsista, jonne paita tulee myyntiin maaliskuun aikana. Piipahdin viikolla kaupassa ja ai että miten ihania keväisiä juttuja siellä jo oli esillä. Käykäähän piipahtamassa, jos liikutte Fredalla. Paitaan täydellisesti sopivat farkut ovat jo usean vuoden vanhat Victoria Beckhamin ja mokkaiset Pura Lópezin korkkarit kuvausta varten jalkaan sujautettu. No, vielä joutuu tämänkin ihanan kevätpaidan päällä käyttämään neuletta ja jalkaan on pakko laittaa nilkkurit. Mutta pian, ihan kohta kevät on täällä.


dante6

striped blouse, jeans, heels

raitapaita, farkut


Huomenna blogiin tulossa ihana keväinen arvonta, joten muistakaahan tulla osallistumaan ! Ihanaa kevään odotusta ja rentoa viikonloppua !


* Saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

  1. Ihanan pirtsakka paita ja sopii sinulle tosi hyvin!
    Täytyneekin kurkata tuonne Dotsin sivuille, mulle kyseinen kauppa onkin aivan uusi tuttavuus. Kauniita kuvia sinusta, rentoa lauantaita sinullekin sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari <3
      Dotsissa on paljon myös sisustustavaraa, luulen että pidät niistä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig