keskiviikko 21. helmikuuta 2018

PAKKASPÄIVÄN ASU

villakangastakki

zara, ganni


Pakkaspäivän asuna eilen oli kaikkea muuta kuin mustaa. Aurinkoisena päivänä sitä haluaakin ylleen jotain vaaleampaa ja keväisempää. Gannin vaalea villakangastakki ei ole muhkeudestaan huolimatta kaikkein lämpöisin takkini ja siksi puinkin sen alle reilusti vaatetta. Alustopin ja vaaleansinisen paitapuseron päällä on vielä muhkea neule. Zaran lahkeista revityt farkut löytyivät alennusmyynnistä. Kun asun asusteetkin ovat hempeän pastelliset kelloa myöten on kokonaisuus melko vaalea, mutta viihdyin asussa hyvin.


rebecca minkoff bag

ganni, zara, rebecca minkoff


Wool coat Ganni // wool knit Zara // shirt KappAhl * // jeans Zara // bag Rebecca Minkoff // beanie Zara // ankle boots Zara // watch Cluse * // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki *

winter outfit

cluse watch, rebecca minkoff bag


Asun yksityiskohtana  Clusen kello, johon jo aikaisemmin vaihdoin tuon vaaleapunaisen rannekkeen, todellakin kätevä keksintö, jolla kelloon saa heti uuden ilmeen. Viikonloppuna muistin ottaa aurinkolasit mukaan ja nytkin niitä tarvittiin. Kuvien lasit ovat yhdet lemppareistani eli viime kesän erikoismallisto Specsavers X Ivana Helsinki. Ja sitten tuo blogissa niin monesti nähty Rebecca Minkoofin laukku, se on yksi suosikkini omista laukuistani ja tuntuu että se sopii asuun kuin asuun.


zara, ganni, rebecca minkoff

villakangastakki, aurinkolasit


Kuvat nappasi tällä kertaa kuopus, jonka kanssa kävimme eilen museossa. Museokäynnistä tulossa ihan oma juttu, mutta meillä oli tosiaan kiva reissu kahvittelun kera. Joskus lähteminen saattaa olla vaikeaa, mutta se kannattaa, sillä ainikin itse tunnen aina olevani täynnä energiaa tälläisten pienten reissujen jälkeen. Sitä vaan niin helposti jää kotiin, kun on muka niin paljon kaikkea tekemistä. No, kaikki tekemättömät työt kyllä odottavat kotona. Ja lopulta ne hoitelee virkeänä alta pois yks kaks.


zara, ganni

zara, ganni, rebecca minkoff


Kivaa ja aurinkoista keskiviikkoa kaikille !


* Saatu blogin kautta / Mainoslinkkejä


Share:

10 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig