sunnuntai 25. helmikuuta 2018

AURINGONLASKUN AIKAAN

helsinki

samuji, zara, burberry, nanso, ecco, furla


Talviloma viikolla olen muutaman kerran ehtinyt kuvailemaan sellaiseen aikaan johon tavallisesti ei ole aikaa. Postauksen kuvat on napsittu juuri ennen auringonlaskua, jolloin minusta valo on kauneimmillaan; pehmeä ja hieman utuinen. Pakkasella on mahdollisuus saada hienojakin kuvia, kunhan on oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Toinen asia on se viitsiikö sitä kovin kylmällä lähteä liikkeelle. 


helsinki

winter in helsinki


Talvi ulkoilu on ihan mukavaa, kunhan muistaa pukeutua lämpimästi. Kuvatessa itselläni ensin jäätyvät sormet, kameran säädöt kun usein joutuu tekemään paljain käsin. Näissäkään kuvissa ei lopulta mennyt kovin kauan aikaa; paikka oli tuttu ja kameran säätöjekin kanssa meni aika nappiin. Usein kuitenkin otan samasta kohteesta useita kuvia vähän eri säädöillä. Kotona sitten isolta näytöltä näkee parhaiten lopputuloksen.


helsinkiUlkoilu asuna oli Burberryn paksu ja lämmin untuvatakki, Samujin pipo, Zaran ylisuuri neule ja Nanson villaiset verkkarit. Kyllä tarkeni, kun alla oli vielä lämmin kerrasto. Vähän kyllä kauhistuttaa ensi viikolle luvattu vieläkin kylmempi ilma. Joudun varmasti kaivamaan kaapista tätini vnahan pitkän ja lämpimän kelsiturkin. 


helsinki

helsinki


Loma viikossa parasta on ollut juuri kuvaaminen, on ihanaa kun on aikaa ja mahdollisuus kuvata päivisin niin asu kuin muitakin kuvia. Toiseksi parasta on ollut kiireettömyys. Olen nukkunut hyvin, tehnyt kotona jotain pieniä siivousjuttuja, viettänyt aikaa nuorten kanssa ja ehtinyt hoitamaan blogiinkin liittyviä asioita. Tänään ajattelin vielä pyyhkiä pölyt kirjahyllystä ja viedä paperikeräykseen vanhoja lehtiä. Ensi viikolla sitten kiirettä riittääkin; onneksi nyt on enrgiaa. Suloista sunnuntain jatkoa !Share:

4 kommenttia

 1. Kauniita kuvia, ihana valo. <3

  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna <3 Nyt on niin kaunista, mutta kovin kylmää ;)

   Poista
 2. Ihanat kuvat, täälläkin ulkoiltiin tänään tuliaisina reipas olo ja punaiset posket :)
  Mukavaa illan jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 Ulkoilu ilmat parhaimmillaan, talvessa on puolensa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig