lauantai 13. tammikuuta 2018

WHAT I WORE
Kai talvipastelleihin voi pukeutua vaikka ulkona näyttää edelleen syksyltä ? Tällä viikolla olen joka päivä valinnut ylleni vaalean neuleen ja aika usein myös vaalean takin. Näissä kuvissa on Zaran alesta napattu rento ja väljä luonnonvalkoinen neule, ja se oli ihan pakko ostaa sillä se on melkein kokonaan villan ja mohairin sekoitetta. Monet kerrat olen jättänyt ostamatta kauniin neuleen, jos siinä ei ole villaa edes nimeksi.
Wool knit Zara // wool coat KappAhl * // pants Rue de Femme * // beanie Zara // leather ankle boots VagabondNo, mutta meneehän se talvi näinkin ja uskoisin että saamme vielä lunta tänne eteläänkin. Eihän tämä nyt niin tavatonta ole, aika usein lumipeite on tullut vasta tammikuun puolen välin jälkeen. Joskus kyllä vähän harmittaa kun näkee instassa kauniita lumisia kuvia. Saisimmepa edes muutaman talvisen ja aurinkoisen viikon; sen jälkeen kevät voisi tulla. Leppoisaa lauantai-iltaa !


Share:

2 kommenttia

  1. Ihana asu, toi hempeä vaaleanpunainen takki näyttää aina yhtä hyvältä. Tosi kiva väripilkku harmaaseen vuodenaikaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna :) Takkiin on aina yhtä ihana pukeutua, ja hieman yllättäen se on myös aika lämmin. Varmasti tämä harmaus on aiheuttanut sen, että olen innostunut vaaleista väreistä. Niin ja siitä punaisesta ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig