maanantai 15. tammikuuta 2018

BLONDE ANGELVaaleat hiukset ovat parhaimmillaan ilman keltaisuutta. Kampaamo Pesulassa käydessäni sain mukaani testattavaksi  heillä myytävän Kevin Murphyn Blonde Angel-sarjan tuotteita. Blogiani pidempään lukeneet varmaan muistavat, että olen aikaisemminkin ihastellut australialaisen Kevin Murphyn sulfaatittomia ja parabeenittomia tuotteita.
Kevin Murphyn tuotteissa ihastelen sisällön lisäksi tyylikkäitä, käteviä ja kauniin värisiä pakkauksia. Näitä on ilo pitää kylpyhuoneessa esillä. Jos taas haluaa kaikki purkit piiloon, käy se näillä kätevästi, sillä niitä voi pinota päällekkäin. Pakkauksien neliskanttinen muoto helpottaa käsittelyä, ja lisäksi sisältö on helppo saada käyttöön viimeistä pisaraa myöten.
Blonde Angel Wash shampoo vahvistaa ja kirkastaa vaaleita hiuksia sisältäen laventelia ja optisia kirkasteita. Lisäksi shampoossa on jojobasiemenöljyä, mangovoita, keratiinia ja murumuruvoita, joka sisältää erityisen paljon A-vitamiinia tehden hiuksesta elastisemman. Itse käytän Blonde Angel Wash shampoota kerran viikossa kirkastamaan ja säilyttämään viileän vaalean värin.
Kevin Murphy Blonde Angel tehohoito on nimensä mukaisesti tehokkaasti hoitava vaaleiden hiusten hoitoaine. Vaaleiden hiusten lisäksi nämä molemmat tuotteet sopivat myös harmaille hiuksille. Blonde Angel tehohoito sisältää myös jojobaöljyä, keratiinia ja erilaisten kukkien uutetta. Blonde Angel tehohoito kirkastaa ja vahvistaa vaaleita sävyjä, poistaa keltaisuutta, palauttaa kiiltoa ja kosteuttaa hiuksia. Pesun jälkeen hiukset ovat silkkisen pehmeät ja helpot muotoilla. 
Kolmas Kevin Murphyn tuote johon olen juuri nyt ihastunut on tuo Shimmer Me Blonde, jota voi käyttää sekä kosteisiin hiuksiin ennen muotoilua tai kuiviin hiuksiin viimeistelyksi. Shimmer Me Blonde on painoton kiiltosuihke, joka taittaa optisesti vaaleiden hiusten sävyä kylmemmäksi ja samalla myös hoitaa, pehmentää ja kosteuttaa. Lisäksi olen huomannut tämän tuotteen poistavan hiuksista sähköisyyden. Loistava tuote näin talvi-aikaan. 

Hiuksista puheenolllen muistathan että koodilla sara15 saat Kampaamo Pesulassa Museokatu 20  Hairstylist Jutalta 15 % alennuksen tammikuun aikana varatuista ajoista ! Oikein kivaa alkanutta viikoa teille kaikille !Share:

2 kommenttia

  1. Pitäisikin kokeilla joku kerta. Minä olen marraskuusta lähtien käyttänyt No Yellow -shampoota, joka poistaa tehokkaasti keltaisen vivahteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kokeillut myös paria muuta keltaisuutta poistavaa shampoota, Blonde Angel Wash jättää kyllä hiukset pehmeämmäksi ja tuo sähköisyyden poistaminen on tietty loistojuttu näin talvella.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig