sunnuntai 28. tammikuuta 2018

SUNNUNTAITäällä on vietetty laiskaa sunnuntaita. Oikeastaan koko viikonloppu on mennyt laiskotellessa ja moni suunniteltu asia on jäänyt tekemättä. Ehkä hyvä niin, sillä meistä jokainen tarvitsee välillä kunnon irtiottoa arjesta. Itse tykkään laiskotella hyvällä omalla tunnolla kotona, joku muu lähtee matkalle tai muihin rientoihin. 

No ihan kokonaan en ole vain sohvalla köllötellyt. Käväisin eilen salilla ja tänään lähikoululla äänestämässä. Olisi mukava katsoa vaalivalvojaiset telkkarista, mutta aamulla on taas aikainen herätys, enkä tykkää valvoa pitkään ettei tarpeellinen uni jää liian lyhyeksi. 

Miten teidän viikonloppu sujui ? Entä kävitkö äänestämässä tänään vai jo ennakkoon ? Reipasta alkavaa viikkoa kaikille !
Share:

4 kommenttia

 1. Laiskottelu tekee välillä niin hyvää! Oikein odotan, että koska minulla olisi mahdollisuus seuraavaan laiskaan päivään, jolloin ei olisi pakko tehdä mitään. Ehkä jo viikon päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laiskottelu on kyllä ihan parasta :) No,sama täällä ;)

   Poista
 2. Aika lailla laidkotellen kn viikonlopoj kulunut täälläkin. Vaalivalvojaisten tulos oli sen verran selvä juttu, etten ole sitäkään jaksanut seurata kuin yhden vikauksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muitakin on laiskottanut ;) Katsoin minäkin vähän aikaa, mutta tuloksen varmistuttua painuin sänkyyyn.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig