tiistai 30. tammikuuta 2018

LUMISATEESSA

cozy knit with striped pantsTänään tallustelin lumisateessa kuvien asulla, nappasin aamulla kiireessä päälle vähän mitä sattui. Joku toinen takki ja kengät olisi ollut trendikkäämpi vaihtoehto, mutta olen aamulla yleensä todella mukavuudenhaluinen, joten nämä saivat kelvata. Töihin mennessä törmäsinkin sitten melkein samanlaiseen asuun pukeutuneeseen naiseen. Sama pipo, samalla lailla silmillä ja maihari sekä matalat ja mukavat nilkkurit hänelläkin. Hassua.


parkatakki


Parka coat McQ Alexander McQueen // wool knit Zara // striped pants KappAhl * // beanie Samuji // ankle boots ECCO * // bag Paul's Boutique *

parka coat with cozy knit

parkatakki rento neule mukavat nilkkurit


Viikko on lähtenyt kivasti käyntiin, olisiko syynä koko viikonlopun kestänyt löhöily ? On ollut aika kiireistä, mutta kivalla tavalla. Rutiininomainen pakertaminen voi olla tylsää, mutta silloin kun elämässä  ( oikestaan nyt puhun työstä ) on jotain haasteita ja jotain mitä odottaa ei kiirekään haittaa päinvastoin. Joskus tulee sellainekin olo, että töissä on kivempaa kuin kotona. Loppuviikosta perun varmasti puheeni ja odotan jo innolla viikonloppua ja omaa aikaa. Eikö ole ihanaa kun saatiin taas lunta lisää ? Kivaa alkanutta viikkoa kaikille !


* Saatu blogin kautta / Mainoslinkkejä

Share:

4 kommenttia

 1. Ihana kokonaisuus, taas <3

  Ja nuo housut, ai että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta <3

   Noi housut on aivan ihanat, rakastan niitä. Tänäänkin jalassa mustan ison neuleen kanssa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig