perjantai 26. tammikuuta 2018

MUSTIKKAINEN SPELTTIKUITULISÄLapsena inhosin kaurapuuroa, nyt en voisi kuvitella aamua ilman puuroa. Opettelin vasta aikuisena syömään puuroa osana terveellisempää elämää ja hyvinvointia. Runsas ja monipuolinen aamiainen auttaa jaksamaan ja pitää myös painon kurissa. Kun on syö säännöllisesti päivän ateriat, ei tule niin helposti tarvetta napostella pitkin päivää.
Useimpina aamuina syön neljän viljan puuroa joko tuoreiden tai pakastettujen marjojen kanssa. Joskus ostan mehukeittoja, mutta  uusin ihastukseni on SunSpeltin luomu Spelttikuitulisä Mustikka, jossa on kotimaista Spelttilesettä ja metsämustikkaa. Spelttikuitulisässä on kuidun lisäksi runsaasti proteiinia. 
Spelttikuitulisää voi käyttää myös leivonnassa sekä lisätä sellaisenaan jogurttiin, smoothieen tai puuroon. Tässä mustikassa maku on miellyttävän pehmeä ja mustikkainen. Helppo vaihtoehto kiireisiin aamuihin. Joskus itselläni ainakin aamut ovat niin kiireisiä, että olen syönyt puuron seisten, mutta syönyt kuitenkin. 

Tänään itselläni on onneksi vapaapäivä ja saan nauttia puuroni kiireettömästi. Tarkoitus on päivän aikana käydä myös salilla ja tehdä vähän kirjallisia töitä. Viikonloppuna toivottavasti ehdin museoon ja kahvilaan. 

Millainen on sinun aamupalasi ? Entä mitä aiot tehdä viikonloppuna ? Rentoa viikonloppua !


Share:

2 kommenttia

 1. En voi syödä puuroa, mutta smoothie menee joka päivä. Kiitos vinkistä.

  - Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kokeillut tuota myös smoothieen, toimii hyvin ja antaa kivasti mustikkaisen maun.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig