perjantai 19. tammikuuta 2018

D E T A I L SPastellivärit innostavat itseäni vuodesta toiseen juuri kevät talvella. Vaaleansininen on yksi kestosuosikeistani paitiksissa raitojen ja hempeän vaaleanpunaisen ohella. Kuvassa oleva paita on KappAhlin ja se vilahti jo asupostauksessa täällä. Paitis on ilmavan kevyt ja ihana myös kesällä, kunhan sinne asti päästään. Nyt se on parhaimmillaan lämpöisen neuleen alla. 

Porterin Winter Escape numerossa oli jo paljon keväistä muotia. Pitsiä, raitaa, ruutua ja paljon värejä. Ei ihme jos niistä itsekin innostuu. Lisäksi numerossa on upeita talviloma kohteita. Suomen Lappi ei tällä kertaa ole mukana, mutta Ruotsin Lapista sen sijaan löytyy juttu. Kun ostin lehden katselin kuvia kaihoten, sillä Helsinki oli vielä silloin lumeton. No nyt onneksi saimme luntakin ja talvi tuntuu astetta mukavammalta asialta. 

Vietin tänään vapaapäivää ja kauppareissulla poikkesin puistossa kuvaamassa. Jotenkin oli niin ihanaa tarpoa lumisessa maisemassa tallentamassa sitä kuviin. Sen jälkeen maistui höyryävän kuuma lohikeitto Fazerilla. Soruuin vielä laskiaispullaan, mansikkahillolla tietty. Ihanaa viikonloppua !


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig