sunnuntai 31. joulukuuta 2017

BLOGIN VUOSI 2017Taas on aika luoda katsaus menneeseen vuoteen blogissa, ja koska bloggaan pääosin omasta tyylistä olen tehnyt asuista erilliset postaukset, jotka löytyvät täältätäältä ja täältä. Tähän postaukseen olen koonnut muita kiinnostavia juttuja vuoden varrelta blogista, mukana on tosin myös muotia, mutta hieman eri näkökulmasta.
Sisustus


Vuoden aikana ehtii kummasti unohtaa mitä kaikkea on blogiin postannut. Ajattelin etten ole tänä vuonna kovin montaa sisustuspostausta tehnyt, mutta blogia selatessa niitä sitten löytyikin yllättävän monta. Useimmat niistä toki pieniä postauksia pienistä muutoksista kotonani, sillä mitään suurempia sisustusprojekteja ei meillä ole ollut. 

Tykkään erityisesti kuvata näitä kotijuttuja, asukuviahan en tietenkään ota itse vaan niitä kuvaavat lapseni tai satunnaisesti blogikaverit. Siksi tätäkin postausta on kiva tehdä, siillä yhtä kuvaa lukkunottamatta kaikki kuvat ovat omiani. 

Kuvista huomaa selvästi mikä oli vuoden kasvi. Peikonlehti näkyy olevan aika monessa kuvassa. Ruusuja en muista ostaneeni pitkään aikaan ja muutenkin leikkokukkien ostaminen on jäänyt vähemmälle peikonlehden muutettua meille. Kodistamme juttuja löydät tästä linkistä .


Kävin vuoden aikana monessa blogi tapahtumassa ja aika moni niistä oli jotenkin sisustukseen liittyvä vaikken olekaan sisustusbloggari. Kuvien paljous näistä tapahtumista johtuu taas siitä, että sisustusjuttuja on kiva kuvata ja usein näissä tilaisuuksissa myös esillepanoa on todella mietitty sekä valaistus on ollut hyvä. Ikean kuvasto postaus löytyy täältä, Elloksen kesäinen tapahtuma täältä ja Habitaren käynnistä on juttua täällä


Kauneus

Vuoden aikana blogissa on testattu useampiakin kauneustuotteita, suurin osa niistä luonnonkosmetiikkaa. Luonnonkosmetiikka tuntuu olevan uusi trendi ja olen siihen myös itse ihastunut, toki kaikki käyttämäni tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa, mutta aika moni kyllä. Kauneus aiheisia postauksia löydät täältä .
Muoti

Vuoden aikana kävin myös monessa muotiin liittyvässä pressissä ja yksi hauskimmista tapahtumista oli & Other Storiesin avajaiset helmikuussa. Mahtavaa, että vihdoin saimme tämän liikkeen Suomeen.


Fashion lover

Vuoden aikana blogissa rakastuttiin raitaan yhä uudelleen ja ihasteltiin kukkakuoseja. Kesän käytetyimmät kengät olivat valkoiset Adidakset ja nuo ihanat mustat Vagabondin tohvelit. Niitä varmasti käytän myös ensi kesänä samoin kuin raitoja ja kukkakuoseja. Can't wait.
Omat asut

Kuluneen vuoden aikana kuvailtiin paljon asuja blogi ystävien kanssa. Yllä olevassa kuvassa teidän kovasti tykkäämänne asu Oasikselta Pian kuvaamana. Kuvauspaikka ja sää oli aivan upea, ihan tulee kesää ikävä tätä kuvaa katsoessa. 
Museot

Blogissa vierailtiin myös museoissa. Yksi upeimpia näyttelyitä oli Jukka Rintalan näyttely Didrichsenin taidemuseossa, jossa kävin kesällä. Näyttelyssä oli toinen toistaan upeimpia iltapukuja. Muut museojutut löytyy tämän linkin takaaFashion girl

Vuoden aikana on siis tullut postailtua kaikenlaista, mutta suurin osa postauksista näyttäisi kuitenkin olevan muotia ja omia asuja. Instan @sarasblogi puolelle tein #bestnine postauksen ja kaikki tykätyimmät kuvat olivat omia asujani ja vielä kesältä. Parasta siis pysytellä tiukasti muotibloggarina. Kaikki muotiin liittyvät jutut löytyvät tämän linkin takaa ja omat asukuvat taas täältä.
Valokuvaus

Blogissa myös lomailtiin ja valokuvattiin tuttuun tapaan. Toki moni oikeassa elämässä tapahtuva ei blogiin asti päädy; kaikkea ei täällä halua kertoa, eikä aina jaksa dokumentoida kaikkea. Kameran mukana kantaminen on välillä rasittavaa ja sitä haluaa itsekin keskittyä olemaan läsnä. Valokuvaukseen liittyviä postauksia löydät tämän linkin takaaMuita juttuja

Blogin vuoteen mahtuu myös käynti Tallinnassa ja vierailu Sokos Hotel Presidentin Juhannus huoneessa . Kaiken muun lisäksi blogissa nautittiin lukemattomia kertoja hyvästä ruoasta ja seurasta; yksi sellainen tilaisuus oli Bistro Manun avajaiset ja toinen makea tilaisuus Raakakaukku workshop, jossa pääsimme itse valmistamaan raakakakkuja. Parasta oli kuitenkin niiden syönti lopussa. Yummy.
Hyvinvointi

Kuluneen vuoden aikana blogissa innostuttiin uudelleen treeneistä ja hyvinvoinnista. Oman paremman jaksamisen vuoksi ja ihan silkasta liikkumisen ilosta. Hyvinvointiin liittyviä postauksia on tarkoitus tehdä ensi vuonnakin, tämähän on nyt myös sellainen pinnalla oleva asia ja hyvä niin. 

Ensi vuonna blogin linja tulee pysymään varmasti melko lailla samanlaisena; muotia ja omia asuja, kauneutta, sisustusta ja hyvinvointia. Ja sitten välissä mitä milloinkin; valokuvausta, toivottavasti enemmän matkailua, hyvää ruokaa, kiinnostavia tapahtumia ja museokäyntejä. Kommetteihin saa toki jättää postaustoiveita, toteutan niitä sitten mahdollisuuksien mukaan. Kaiken kaikkiaan viime vuosi oli mahtava; paljon kivoja juttuja täällä blogissa ja uusia ystäviä. Kiitos myös kaikille teille blogini lukijoille, olette ihania ja on aina yhtä mukava kirjoittaa teille; teitä on  ilokseni päivä päivältä enemmän ! Ihanaa Uutta Vuotta 2018 !


Share:

8 kommenttia

 1. Kiva blogivuosi sinulla takana, paljon mielenkiintoisia postauksia ja ihania kuvia. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vuosi oli ihana ja täynnä mielenkiintoisia asioita.

   Poista
 2. Kiitos inspiroivasta blogivuodesta, Sara ja oikein hyvää ja valoisaa uutta vuotta sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Todella kiva blogivuosi ja niiin paljon ihania kuvia!

  Kiitos tästä kivasta blogivuodesta. Iloa ja Onnea tulevaan uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä vuodesta, blogisi on suosikkejani :)

  Onnea ja iloa uuteen vuoteen !

  - Katja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig