tiistai 28. marraskuuta 2017

KAUPUNKIASU




Sunnuntaina pyörähdettiin kaupungilla tyttären kanssa; ihasteltiin jouluista kaupunkikuvaa, piipahdettiin Mantan joulutorilla ja käväistiin muutamassa liikkeessä. Oikeasti kohta se joulu on täällä ja  tässä pimeydessä keskustan jouluvalot ovat ilon aihe. Liikeellä oli paljon lapsiperheitä, sillä joulukulkue oli juuri alkamassa, me emme kuitenkaan jaksaneet jäädä sitä katsomaan.





Kaupunkiasuna oli yksi tämän syksyn aikana jo useita kertoja päällä ollut yhdistelmä eli Won Hundredin farkut, joissa on hieman vajaa lahje, Nanson valkoinen pitkä paitis sekä Samujin tummansinenen vaillaneule. Farkkuja olen käyttänyt nyt usein H&M löytämieni merinovillaisten sukkien ja ECCOn nilkkureiden kanssa. Nämä nilkkurit on ehken maailman mukavimmat jalassa ja lämpöiset sukat pitävät nilkatkin lämpimänä, vaikka farkut olisivat vajaamittaiset. 





Wool coat Marc by Marc Jacobs // white shirt Nanso * // jeans Won Hundred // wool knit Samuji // bag Paul's Boutique * // beanie Samuji // ankle boots ECCO *







Uusi viikko on taas lähtenyt käyntiin vähän kangerrellen; olen nukkunut todella huonosti ja olo on ollut kerrassaan nuutunut. Tuntuu vähän kuin olisin tulossa kipeäksi, kurkkua ja silmiä kutittaa. Ei auta muu kuin yrittää levätä ja juoda kuumaa teetä. Marraskuun pimeys tuntuu musertavalta juuri nyt.





Oletteko käyneet ihastelemassa jouluvaloja ? Entä masentaako teitäkin tämä loputon pimeys ? Tunnelmallista tiistai-iltaa !


* Saatu blogin kautta

Share:

12 kommenttia

  1. Ihana asu, tykkään kaikista osasista!

    Kyllä masentaa! Haluaisin lunta... Töissä on kiireisin vuodenaika, nukuttaa vaan ja väsyttää. Puolikuntoisena täälläkin. Mitähän hyvää keksisi sanottavaa tästä vuodenajasta, no mies teki pipareita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mitäköhän maagista tuossa valkoisessa paitapuserossa on, asut onnistuu aina.

      Lumi olisi niin ihanaa ja toisi vähän valoa sekä varmasti mielikin piristyisi. Tsemppiä töihin, voin vain kuvitella kuinka kiire teillä on.

      Glögiä ja pipareita sekä joku hyvä ohjelma telkkarista :)

      Poista
  2. Ihanat kuvat ja kyllä olen täältä idästä käynyt Helsingin valoja ihastelemassa. Syksyn pimeys tuntuu aina yhtä kurjalta, pakko taistella kyllä lumi itselle sattuisi paremmin. Mukavaa joulun odotusta, lukijasi😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kivasta kommentistasi :) Lumesta tulisi jouluisempi tunnelma, vaikka onhan nuo valot kaupungilla kauniit ilmankin.

      Mukavaa joulun odotusta myös sinulle !

      Poista
  3. Todella kiva asu. :) Kyllä tämä pimeys masentaa, en tykkää yhtään. Mähän ihan tykkäisin talvesta, mutta sitten pitää olla lunta. Tää ainainen syksy ei oikein ole mun makuun. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna :) Talvi on ihan mukavaa, jos pakkasta ei ole liikaa ja on sopivasti lunta. Koko syksyn on satanut, alkaa jo vähän ahdistamaan :D

      Poista
  4. Todellakin masentaa tämä loputon pimeys, tuntuu että tätä on jatkunut jo ikuisuuden. Näytät todella hyvältä näissä kuvissa ja tyylitajusi on kyllä pettämätön! -MaaritL

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pimeys tuntuu kyllä jo loputtomalta ja tuo sade . . .

      Kiitos Maarit :)

      Poista
  5. Kiva asu! Ei tuo pimeys mitään herkkua ole, mutta vieläkin enemmän ärsyttää jatkuva sade. Onneksi kausi- ja jouluvalot tuovat tunnelmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nyt onneksi tuli lunta, saa nädä kuinka kauan kestää.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig