keskiviikko 11. lokakuuta 2017

BLACK & WHITE

Sateisistakin päivistä voi löytää jotain positiivista. Itselleni yksi sellainen asia on mukavuus pukeutumisessa. Ja sitten voi käydä niin, että ikäänkuin vähän vahingossa löytää tosi kivan asu yhdistelmän. Eilinen asu oli kyllä hurjan mukava ja sadetakin kanssa ihan täydellinen valinta sateiseen päivään.

Koko asu on Nanson mallistoa ja kaikki  ainakin kertaalleen blogissa nähtyjä. Rakastan neuleen ja paitapuseron yhdistelmää, ja jotta se näyttäisi kivalta täytyy paitapuserossa olla riittävästi pituuttua ja neuleen helma ei saa olla liian tiukka. Luulen, että tämä asu pääsee ylleni vielä useita kertoja, ainakin sellaisina aamuina kun ei niin hirveästi jaksa miettiä pukeutumista.

Kokomusta tai mustavalkoinen asu kaipaisi seurakseen vähän värikkäämpää meikkiä tai ainakin väriä huuliin. Siinä suhteessa olen vähän laiska. Punaiset huulet olisi niin tyylikkäät tälläisen yksinkertaisen asun kanssa, mutta niiden kanssa ei voi kyllä syödä mitään. Vinkkejä miten puna pysyy huulilla otetaan siis ilolla vastaan ? Kivaa keskiviikon jatkoa !


Share:

9 kommenttia

 1. Oikeassa olet, että sadesäällä asun mukavuus ja käytännöllisyys menevät kaiken muun edelle. Kiva asu!

  VastaaPoista
 2. Kiva asu! Yksinkertainen ja tyylikäs kokonaisuus. Viihtyisin itsekin tuossa asussa.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kivat vaatteet ja tyyli, itse tykkään juuri tuollaisesta 😊

  VastaaPoista
 4. Hyvä huulipunan pohjustustuote! Itse käytän Guerlainin KissKiss Liplift -tuotetta ja olen ollut tyytyväinen siihen miten huulipuna pysyy paikallaan. Ja mattapunat pysyvät paremmin kuin kiiltopunat. Ja huulten nuoleskelun välttäminen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin vanhaan blogiini just vuosi sitten kirjoittanut tästä tuotteesta http://www.tyylinvartija.net/2016/10/lip-base.html

   Poista
  2. Kiitos vinkistä Helen :) Täytyy kokeilla pohjustustuotetta, mattapunan kestävyyden olen kyllä huomannut.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig