sunnuntai 24. syyskuuta 2017

PARTY DRESSIhan pian pikkujoulut ja muut kauden juhlat ovat taas käsillä. Asukriisiltä välttyy ennakoimalla syksyn juhlakauden ja etsimällä juhlamekon ajoissa. Kuvissa ylläni varmasti yksi kauneimmista mekoista ikinä elikkä Oasiksen liehuvahelmainen Cold Shoulder Midi mekko. Mekon väri on kaunis tummansininen, joka sopii meille suomalaisille usein mustaa paremmin. Midimittainen mekko on myös turvallinen valinta ja sopii kaikille. Juhlavuutta mekkoon tuo paljaat olkapäät. Tässä mekossa ei kuitenkaan tarvitse pelätä paljastavansa liikaa, sillä yläosa pysyy hyvin paikallaan ja alle voi pukea vielä braletten tai tuubitopin. Neuletakkilla tai shaalilla mekon voi stailata vähemmän juhlavaksi. Minusta mekko sopii käytettäväksi myös ympäri vuoden, sandaaleihin yhdistettynä tästä tulee kaunis kesäjuhlien asu. 
Kuvissa ylläni oleva Cold Shoulder Midi mekko on kokoa 38. Oasiksen sivuilla on aina mitat eri kokojen vaatteista, joten oman koon valinta on helppoa. Lisää Oasiksen ihania mekkoja arkeen ja juhlaan löydät täältä

Tänään en kuitenkaan aio juhlia vaan suunnata ulkoilemaan. Täällä Helsingissä ainakin on aivan upea syksyinen päivä. Lämpöä mukavasti ja aurinkoakin tietysti. Ihanaa kun vihdoinkin pääsee nauttimaan syksystä. Suloista sunnuntaita kaikille !


Share:

10 kommenttia

 1. Sinun päällä mekko näyttää ihanalta.E.H

  VastaaPoista
 2. Kaunis mekko ja ihana väri. Itse tulee ihan liian usein valittua mustaa juhla-asujen väriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ihan sama :) Kaappi täynnä pikkumustia ;) Nekin toki tarpeellisia, mutta kyllä juhliin kannattaa miettiä muitakin värivaihtoehtoja.

   Poista
 3. Kaunis kantaja ja Upea mekko!
  Kelpaa tuossa mekossa mennä juhlimaan. Värikin on kuin unelma- kauniin sininen.

  VastaaPoista
 4. Wow !!! Nyt on upea mekko juhliin.

  -Katja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig