Viime viikolla käväisin Sokos Hotel Presidentin uudistuneessa Bistro Manun avajaisissa. Aikaisemmin tiloissa oli Sevilla Bar, jossa kävimme tyttären kanssa syömässä JUHANNUS huonetta testatessamme keväällä. Ravintola tilat ovat saaneet uuden modernin ja valoisamman ilmeen samoin kuin itse hotellikin. Bistro Manu on moderni kortteliravintola, joka toivottaa tervetulleeksi niin hotellivieraat, lähikorttelien asukkaat kuin kaupunkivierailijat.
Bistro Manun tiimiä vetää ravintolapäällikkö Heli Lahtinen ja keittiössä mestarina häärii Janne Tihtonen. Bistro Manu tarjoilee konstailematonta ruokaa ja lisänä on huolella mietitty juomakattaus. Keittiössä käytetään kotimaisia raaka-aineita ja uskotaan kausiajatteluun raaka-aineiden valinnassa.
Meille tarjoiltiin pehmeää maa-artisokasta ja kukkakaalista valmistettua kausikeittoa, kotimaista Benella kirjolohta kalatarjottimella, reilu pippuripihvi ( kotimaista tietenkin ) ja lopuksi herkullinen juustotarjotin, jossa saimme maistella Peltolan Juuston Blueta. Kerrassaan maistuvaa.
Arkisin Bistro Manussa tarjoillaan lounas klo 11-14. Tarjolla on silloin runsas salaattipöytä, keitto, pöytiin tarjoiltava lämmin ruoka sekä kahvi tai tee. Bistro Manu löytyy Antinkatu 2, myös hotellin puolella on sisäänkäynti.
Itse ihastuin ravintolan uuteen valoisaan ja moderniin ilmeeseen. Bistro Manu on tyylikäs lisä hotellin tarjontaan. Myös ruoka ja palvelu oli hyvää. Tämä on paikka, johon on helppo tulla myös meidän helsinkiläisten, vaikkapa museovierailujen päätteeksi, sillä lähellä ovat niin Luonnontieteellinen Museo, Kiasma kuin Kansallismuseokin. Millainen on teidän suosikki ravintolanne ? Tunnelmallista tiistaita !
Mä kuolasin jo näitä ruokia Instassa :D
VastaaPoistaHyvältä näyttää, tuolla voisikin käydä joku kerta.
Ihanan rento ja mutkaton paikka. Niin ja hyvää ruokaa toki myös :)
PoistaTulipa nälkä näitä kuvia katsellessa! :)
VastaaPoistaKannattaa käydä kokeilemassa :)
Poista