sunnuntai 20. elokuuta 2017

ORANSSI
Olen nauttinut elokuusta ehkä enemmän kuin muista kesäkuukausista yhteensä. Elokuu tuntuu jotenkin kaiken uuden alulta, on energiaa loman jälkeen tehdä kaikenlaista ja kaupaunki sykkii elämää. 

Pukeutumisessa on vielä kesäfiiliksiä, ei tarvitse käyttää takkia, ja tyyli on kaukana lomailijan rennosta  ja huolettomasta pukeutumisesta. Sellainen summer in the city tyyli.

Wrap blouse KappAhl // wide leg pants Black Swan Fashion * // bag Rebecca Minkoff // mules Vagabond // sunnies Specsavers X Ivana HelsinkiKuvien asusta tykkäsin mielettömästi. KappAhlin kietaisupaita toimii parhaiten vähän väljemmän alaosan kanssa, tässä sen parina ovat mustat leveät housut Black Swan Fashionin viime kesän mallistosta. Vagabondin tohvelit ovat olleet valkoisten Adidasten ohella tämän kesän suosikit. Ne on helppo sujauttaa jalkaan ja mustana sopivat ihan kaikkeen.

Kuvissa taustana yksi lempipaikoistani Helsingissä. En tiedä miksi, mutta tykkään tuosta paikasta ihan älyttömästi. Nuo rakennukset ovat todella makeita ja tuo oranssi väri !!! Kuvat on ottanut taitava ja lahjakas Beauty of Life. Mikä on teidän suosikki (kuvaus)paikka ? Suloista sunnuntaita !* Saatu blogin kautta ** Mainoslinkkejä
Share:

4 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig