lauantai 19. elokuuta 2017

IKEA- kuvasto lanseeraus


Taas on kuulkaa se aika vuodesta kun IKEAn kuvasto julkaistaan. Torstaina Kaapelitehtaalla järjesttiin kuvaston lanseeraus tilaisuus medialle ja pääsimme etukäteen tutustumaan Ikean uututuuksiin ja kuulemaan uusimmat tuulet.

´Meidän mielestämme olohuone voisi olla elohuone, täynnä oman näköistä elämää `, totesi Kirsi Gotthardt, IKEA Suomen viestintäjohtaja. Ja näinhän se monessa perheessä onkin, olohuone ei ole vain oleskelua varten, vaan siellä tehdään paljon muutakin. Meillä kotona olohuoneessa nukutaan päiväunia, syödään telkkarin ääressä, tehdään läksyjä, kirjoitetaan blogia ja opiskellaan, siitä huolimatta, että niille kaikille löytyy myös oma tila. 


IKEAn kuvasto on tarjolla painettuna kaikissa tavarataloissa 21.8.2017 alkaen, sen voi noutaa myös R-kioskeista syyskuun aikana. Koteihin kuvasto jaetaan viikolla 34 IKEA-tavaratalojen lähialueilla. Kuvaston voi ladata myös App Store-sovelluskaupasta ja Google Play-palvelusta 21.8.2017 alkaen. Täältä löytyy sähköinen kuvasto.


Torstain tilaisuudessa oli esillä paljon värikkäitä huoneita, uusi IKEA-kuvasto tuokin kotiin entistä syvempiä värisävyjä, sinistä ja smaragdinvihreää sekä pehmeää keltaista kuin myös suloista vaaleanpunaista. Rohkein yhdistää värejä, kuoseja ja materiaaleja uudella ja ennakkoluulottomalla tavalla. Pohjoismaisen valkoisesta sisustuksesta voi siirtyä pehmeisiin harmaan ja mudan sävyihin sekä yhdistää niihin lämmintä terrakottaa ja pehmeää vaaleanpunaista. Tarjolla on myös tyyliin sopivia luonnonmateriaaleja ja keramiikkaa.


Lokakuun 6 päivä kannattaa ehdottomasti suunnata IKEAn, sillä silloin tulee myyntiin Hayn ja IKEAn yhteistyömallisto YPPERLIG. Mallistossa on yksinkertaisen kauniita huonekaluja ja sisustustuotteita. Kolmessa ylläolevassa kuvassa näkyy ainakin YPPERLIG-malliston rasioita, hyllykkö, tyynyjä, keramiikkaa ja mustakantinen pikkupöytä. 

Mitäs pidätte näistä värikkäistä huoneista ? Entä luetteko vielä IKEA-kuvastoa paperisena ? 
Share:

2 kommenttia

  1. IKEAn kuvasto kuuluu syksyyn. Tuo Hayn ja IKEAn yhteistyö kiinnostaa kovasti, täytyy käydä katsomassa jos siitä löytyisi jotain omaan kotiin.

    -Katja

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig