keskiviikko 16. elokuuta 2017

NECK TENSION RELAXEROnko siellä ruudun takana niskakivuista silloin tällöin kärsiviä ? Itselläni niska hartiaseutu on se paikka joka kipeytyy helposti, joko kylmästä täi vääristä työasennoista ( kännykällä roikkumisesta ). Säännöllisellä niska hartiaseudun treenillä ja lämpimänä pysymisellä saan sen aika hyvin pidettyä kurissa, mutta silloin tällöin sekään ei riitä.

Aikaisemmin on kokeillut moniakin eri valmisteita ja useimmissa niistä on ärsyttänyt se, että tuntuvat epämiellyttävän kylmältä. Kaipaan eniten niska hartiaseudulle rentouttavaa ja lämmintä tuntumaa. Sain blogin kautta testiin muutaman Ulla Gracen luonnonkosmetiikka tuotteen. Wellness care tuotteisiin kuuluva Neck Tension Relaxer lotion sisältää eteerisiä öiljyjä, jotka rentouttavat tukkoiset lihakset. Samalla tuote lämmittää kudoksia helpottaen epämukavuutta ja antaen liikkuvuutta lihaksille.

 Tämä tuote on oikeasti loistava ja on pelastanut minut jo monet kerrat. Itselläni yleensä riittää kivun laukaisuun Neck Tension Relaxerin käyttö pari kertaa vuorokauden aikana, enkä tarvitse kipulääkettä ollenkaan. Pidän myös siitä, että tuote on voidemainen ja hyvältä tuoksuva. Niin ja plussaa vielä kotimaisuudesta , Ulla Gracen tarinan voit käydä lukemassa täältä.
Ovatko Ulla Gracen luonnonkosmetiikka tuotteet teille tuttuja ? 


* Tuote saatu blogin kautta
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig