torstai 31. elokuuta 2017

BLACK SWAN FASHION AW 17
Viime sunnuntaina pääsin taas kurkkaamaan etukäteen miltä näyttää Black Swan Fashionin syksyn ja talven mallisto. Black Swan Fashion on kahden tanskalaisen naisen Jannen ja Sabinen brändi, jota myydään kotikutsuilla ja netissä. Mallistot tulevat aina ensin myyntiin konsulteille ja vasta sitten nettikauppaan.

Black SWan Fashion AW17 mallistossa on tuttuun tapaan tietysti mustaa, mutta tällä kertaa myös paljon syksyn herkullisia värejä, kukka- ja leopardiprittejä sekä tietysti farkkua. Mallistossa on mm. kaunis viininpunainen villakangastakki, muhkea jaquardneuletakki ja ihanan hempeää kukkaprittiä.


Neuleiden, mekkojen ja paitojen lisäksi mallistossa on aivan ihana jumpsuit, rennot leveälahkeiset housut sekä tosi cool musta farkkutakki. Farkuissa on sekä kapeaa että hieman rennompaa boyfriend-mallia mustana, harmaana ja tietysti farkunsinisenä. Monet malliston mekot sopivat käytettäväksi sekä mekkona että tunikana. 

Black Swan Fashionin vaatteissa parasta on istuvuus meille ihan tavallisille naisille ja niitä on aina helppo yhdistellä edellisten mallistojen vaatteiden kanssa. Lisäksi vaatteet ovat  helppohoitoisia, sellaisia pese ja pidä-vaatteita, joista useimpia ei tarvitse edes silittää. Mikä helpotus arjen kiireiden keskellä. 

Lähimmän Black Swan Fashion muotikonsultin löydät täältä. Miksi et piristäisi itseäsi ja ystäviäsi järjestämällä muodikkaat kotikutsut Black Swan Fashion kanssa ? 
Share:

6 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig