tiistai 18. heinäkuuta 2017

RCOLLECTION AW17

Kesäkuussa kävin fredalla katsastamassa R-Collectionin syksyn ja talven uutuuksia. Moni teistä varmaan muistaa tämän suuomalaisen brändin, jonka tarina alkaa jo 70-luvulta. R-Collection on edelleen perheyritys, jota luotsaavat nyt yrittäjäpariskunnan Pekka ja Marjo Saastamoisen lapset. Täältä voi käydä lukemassa lisää R-Collectionin tarinasta.

Itselläni oli 80-luvulla R-Collectionin anorakki vaaleanpunaisena ja käytin sen kirjaimellisesti loppuun. Nyt anorakkia saa myös perusmallin lisäksi vetoketjulla, printilla ja pitkänä mallina. R-Collectionin syksyn ja talven mallistosta meille oli kertomassa pääsuunnittelija Lilli Norio. Tulossa on ainakin upea silkkipaitamekko, pehmeitä neuleita ja villakangastakkeja. Niin ja tietysti klassikot jatkavat mallistossa syksyn värein. Väreinä syksyn mallistossa oli mustan lisäksi harmaata ja punaista sekä kaunis talvinen vaaleansininen. 

Syksyn uutuudet saapuvat elokuussa liikkeisiin, joita on ainakin Helsingissä, Oulussa ja Rovaniemellä. Tuotteita voi toki tilata myös nettikaupasta, jossa nyt vielä on alennusmyynti kesän mallistosta. Onko muita anorakin omistaneita ja sitä kaipaamaan jääneitä ?
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig