sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

KESÄN SUOSIKKI MEKKO

Shirt dress Monki // sneakers Adidas // bag Diane von Furstenberg // sunnies Karl Lagerfeld *

Kesän ykkösmekko aurinkoisina päivinä on ollut Monkin vaaleansininen paitamekko. Tykkään muutenkin käyttää kuumina päivinä väljiä vaatteita, ja tässä mekossa on huolettomuus huipussaan. Ainoa miinus tulee ehken siitä, että se täytyy pesun jälkeen silittää. 

Tässä mekon parina valkoiset Addut, Karl Lagerfeldin blogin kautta saadut sinisävyiset aurinkolasit ja vielä sininen laukku. Tuo nahkalaukku on varmaan painavin laukuistani ja niinpä olin ihan uuvuksissa, kun kannoin siinä kirjat kirjastoon kamerankin ollessa mukana. Voi apua. Kangaskassissa on kuulkaa omat hyvät puolensa. 

Ihana viikonloppu lasten ( nuorten ) kanssa lähenee kohta loppuaan. Pikkuhiljaa on aika palata arkeen ja normaaleihin päivärutiineihin. Ensi viikolla vietän kuopuksen kanssa vegeviikkoa. Kauhistus. Kesän aikana olen syönnyt melkein vain kasvisruokaa, mutta miten pärjään ihan kokonaan vegaanina  ? Se vähän jännittää. Lupaan kertoa teillekin kokemuksestani kunhan viikko on vietetty. Vinkkejä saa antaa, jos joku teistä on vegaani ? Ihanaa alkavaa viikkoa !
Share:

2 kommenttia

  1. Onpa kiva mekko! Huoleton ja kaunis! Ja kesäkuumalla vilpoinen.
    Sinä olet kesäisenä päivänä kuin Lady Sininen <3

    VastaaPoista
  2. Mekko on niin mukava ja tosiaan tässä ei tule kuuma :)


    Kiitos Tuula <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig