sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

B L A C KTorstain pressitilaisuudessa otettiin tietysti asukuvat Clarion hotellilla. Päivähän oli ihan älyttömän tuulinen ja kylmä, ja jouduin aamulla tosissaan miettimään mitä laittaa päälle. Neule ei tullut kysymykseenkään, vaikka mieli olisi tehnyt, sillä sisällähän on taas tosi lämmintä. Niinpä valitsin Black Swan Fashion paitamekon ja sen alle laitoin vielä farkut. Silti palelin ulkona.

 Kuvat napsittiin myös kylmyyden takia sisällä, oli mukavaa niin kuvaajalle kuin kuvattavallekin. Muutama hotellivieras taisi kyllä ihmetellä mitä oikein puuhaamme, mutta ei se oikeastaan häirinnyt. Kaikkeen sitä kuulkaa blogatessa tottuu. Muistan kuinka joskus alkuaikoina oli todella vaikeaa seistä kuvattavana, jos ihmisä oli näköpiirissä. Nyt toki ihmiset muutekin kuvaavat enemmän kuin melkein kymmenen vuotta sitten, jolloin aloitin blogin kirjoittamisen. Ensi vuonna voinkin sitten juhlia taivaltani bloggaajana 10 vuoden ajan. Kuvista kiitos ihanalle Fashion Minimalist blogin Annalle !


Leather jacket Karl Lagerfeld // shirt dress Black Swan Fashion * // jeans KappAhl * // leather sneakers ECCO * // bag Rebecca Minkoff // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki 


* Saatu blogin kautta

Share:

4 kommenttia

 1. Aivan upeat kuvat 😍👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) Oli ihanaa olla kuvattavana, kun Anna kertoi rakastavansa kuvaamista, vähän toista kun kuopuksen kanssa ;)

   Poista
 2. Taas kerran asu, jonka voisin kopioida suoraan! Tuo bikertakki on upea! Ja tuo mekko just eikä melkein!
  Hyvää uutta viikkoa, Sara - ja toivottavasti lämpimämpää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Takki on ollut hyvä ostos. Mekkoa kuvittelin käyttäväni kesäkuussa paljain säärin, ehkä sitten loppukuusta.

   Kiitos samoin sinulle Lady <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig