lauantai 3. kesäkuuta 2017

#lidlairportlounge


Torstaina kävin hauskassa pressissä Clarion hotellin Sky Barissa. Saimme käteemme boarding passit lentoemoilta ja siirryimme nauttimaan Lidl aamiaista. Sky Barista avautuu upeat näköalat moneen suuntaan, tila on avara ja sisustus upea. Tunnelma onkin varsin lentokenttämäinen suurinen ikkunoineen. Aamiainen tuolla olikin ihana aloitus päivälle. Lentokenttä teema johdatti meidät päivän aiheeseen eli Lidlille maanantaina 5.6 myyntiin tuleviin lentomatkalaukkuihin.Lidlin Topmove matkalaukkuja tulee myyntiin kahdessa värissä eli mustana ja harmaana. Laukkua on myös kaksi mallia, toinen polykarbonaatista valmistettu kova laukku, joka painaa vain 2,7 kiloa sekä toinen pehmeästä kankaasta tehty, jonka paino on 2,6 kiloa. Molemmissa on neljä pyörää, jotka kääntyvät 360 astetta. Kovan laukun hinta on 44,99 euroa ja takuu 5 vuotta, pehmeä laukkupuolestaan maksaa 29,99 euroa ja takuu 3 vuotta. Laukut ovat myynnissä vain rajoitetun ajan eli niin kauan kuin niitä riittää. Sörnäisten ja Citycenterin myymälöihin nämä laukut eivät tule, mutta kaikissa muissa laukkuja myynnissä siis maanantaina 5.6.

Pakko vielä kertoa, että tuon kovan laukun sisäpuoli on ainakin omasta mielestäni ihan huippu, sisäpuolelta löytyy kivasti lokeroita ja pari erillistä pussia, joihin tavarat on helppo pakata. Mikään ei ole matkalla ärsyttävämpää kuin epäjärjestyksessä oleva matkalaukku. 

Hauska muuten miten tietyistä Lidlin myymistä jutuista on tullut ihan must have- juttuja. Kaikki varmaan muistaa syksyn kashmirneuleet, jumppavaatteet ja menaisissa oli juttua kuinka Lidlin kesämekot revitään käsistä facebook ryhmissä. Lentomatkalaukun sain mukaani pressistä, mutta saattaa olla, että joudun juoksemaan maanantaina Lidliin siitä huolimatta, sillä bongasin nämä ihanat pellavahousut. Oletteko tehneet Lidlistä löytöjä ? Aurinkoista viikonlopun jatkoa !
Share:

6 kommenttia

 1. Monta vuotta sitten ostin Lidlistä kesäpaidan tai -hameen sillä ajatuksella, että käytän vaikka mökillä, jos en muuten. Olin aivan yllättynyt, kun vaate ei mennyt miksikään pesuissa, vaan pysyi hyvän näköisenä ja siistinä. Postitiivisen kokemuksen jälkeen hankin silloin tällöin jotain muutakin, kauppa kun sattui olemaan kadun toisella puolella Espoo puolella asuessamme. Nyt kun Lidliä ei ole ihan lähietäisyydellä, hyvät löydötkin ovat jääneet vähäisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on se kashmirneule, käytössä osoittautunut ihan yhtä laadukkaaksi kuin kalliimmatkin. Pari jumppavaatettakin löytyy, hyviä nekin.
   Lidlin täytyy olla lähellä, että löytöjen tekeminen onnistuu :)

   Poista
 2. Todella kivasti järkätty tapahtuma :) Ihanaa kesäkuun alkua Sara <3

  VastaaPoista
 3. Lidl on pääasiallinen ruokakauppamme, mutta sieltä olen ostanut myös mm. valkoisia puuvillaisia perusoppeja, jotka ovat pysyneet hyvinä pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole Lidliä ihan lähellä, mutta käyn sieltä hakemassa tiettyjä ruokia, jos satun lähelle.
   Muut jutut tuntuu aina menevän saman tien :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig