tiistai 25. huhtikuuta 2017

WHAT I WORE
Bleiseri tuntuu nyt taas ajankohtaiselta muutaman vuoden tauon jälkeen. Kuvien asu oli ylläni lauantaina, jolloin tarkenin kuvauksen ajan jopa ilman villakangastakkia, siis pari minuuttia. Tänään yllä oli taas maihari ja tärkein asuste sateenvarjo. Kuvien asun valkoiset prittiteeppari ja lenkkarit näyttävät nyt niin keväisiltä Kylmyydestä kertoo oikeastaan vaan tuo pipo. Sekin on ollut alkuviikon tärkeä osa asua, en vaan tarkene ilman. 

Nyt juuri taivaalta sataa räntää ja tuntuu mahdottomalta uskoa, että kevät on tulossa. Täällä Helsingissä puissa jo näkyy silmuja, tämän muistan tarkistaa joka päivä. Ja tietenkin haaveilen siitä päivästä, jolloin ikkunasta aamulla herätessä näkyy auringonsäteitä ja vihreää. Kurjasta ilmasta huolimatta tunnelmallista tiistai-iltaa kaikille !Wool coat Marc by Marc Jacobs // jeans Black Swan Fashion * // blazer Zara // t-shirt Black Swan Fashion // sneakers Adidas // bag Rebecca Minkoff // beanie H&M // sunnies Specsaver X Ivana Helsinki


* Saatu blogin kautta


Share:

2 kommenttia

 1. Jakun ja t-paidan yhdistelmä on ollut kevään aikana mun lemppareita. Saisi vain nuo säät vähän lämmetä, niin tarkenisi niissä vähän paremmin ilman paksua takkia. Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulisipa jo kevät, että voisi jättää villakangastakin pois :) Bleiseri ja teeppari tosiaan toimii aina, mun yks suosikeista.

   Kivaa viikonloppua !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig