maanantai 17. huhtikuuta 2017

PEHMEÄ IHO
 Kesän kaipuu varmasti tekee sen, että huomaan postailevani kuvia, joissa on jotain vihreää. Joka päivä odotan näkeväni ulkona jo vähän vihreää. Miten kesää voikaan kaivata näin paljon ? Kesään valmistautumisen voi kuitenkin jo aloittaa. Vaikka en rannoilla enään viihdykään niin tykkään kuitenkin, että myös vartalon iho on pehmeä ja hoidettu. Tämän hetkinen suosikkini on raikas ja ihon silkkisen pehmeäksi tekevä Mossan Multi Moisture Body Lotion. Tuote on luonnonkosmetiikaa ja sisältää karviaismarja uutteen  lisäksi ruusuvettä. Arvaatte varmaan, että tuoksu on hurmaavan ihana.
Ihon kosteutuksen lisäksi kuorin myös vartalon ihoa säännöllisesti ja kesällä tietysti suojaan aurinkovoiteella. Rusketusta en halua, vaikka säärissä vähän väriä saisikin olla. No sitäkin saa nykyään purkista kätevästi.

Uusi viikko taas alkamassa ja toivottavasti ilmatkin jo lämpenisivät keväiseksi. Pääsiäinen sujui mukavasti kotona rentoutuen ja voimia keräten ensi viikkoa varten. Lenkilläkin ehdin käymään ja tekemään koti treenin. Nyt olen taas innostunut liikunnastakin uudella tavalla. On mukavaa, kun töidenkin jälkeen voi kipaista lenkille ja on vielä valoisaa. Yritän käydä lenkillä kolme kertaa viikossa ja samalla teen myös kotona treenin, johon kuuluu kyykkyjä, punnerruksia ja vatsalihasliikkeitä. Vähintään kerran viikossa venyttelen/joogaan rauhallisesti. 

Mistä sinä innostut keväisin ? Ihanaa alkanutta viikkoa !


* Body Lotion saatu blogin kautta

Share:

2 kommenttia

  1. Oletpa sinä tehokas - mutta kyllä se sinun kropassasi näkyykin! Niin kuin näkyy täällä sitten se laiskottelukin;)
    Kaikkea vihreää yritän itsekin bongailla luonnosta ja joka ikinen pikku silmu pihalla ilahduttaa.
    Valoisia kevätpäiviä, Sara!

    VastaaPoista
  2. Yritän olla ;) En millään malttaisi odottaa kesää, tuntuu että harmaus ja kylmyys alkaa jo riittämään.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig