keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Love Stories, Road Trips & a Pair of GlassesUpea aurinkoinen päivä takana ja lisää tiedossa. Tänään Helsingissä tuntui jo ihan keväältä. Upean keväisen päivä kruunasi uudet blogin kautta saadut aurinkolasit. Eikö olekin ihanat ? Rakastan tälläisiä viimeiseen asti mietittyjä juttuja. Näissä Paola Suhosen Specsaversille suunnittelemissa aurinkolaseissa on kaikki täydellistä. Upea ja trendikäs malli, kaunis kotelo, liina ja jopa mainoslause istuu tyyliin. Täydellistä. Lisää juttua Paola Suhosen mallistosta Specsaversille voit käydä lukemassa täältä.
 Kesää kohti siis mennään ja se on kiva juttu. Vielä en ole ehtinyt kesän viettoa miettimään, mutta lomaa odotan kovasti. Roadtrip kuulostaa hauskalta idealta, lovestories osion varmaan skippaan, mutta nämä aurinkolasit varmasti keikkuvat nenälläni koko kesän. Ja toivottavasti siitä tulee pitkä, lämmin ja aurinkoinen. Onko sinulla jo suunnitelmia kesäksi ? Kivaa keskiviikko-iltaa !
* Aurinkolasit saatu blogin kautta


Share:

4 kommenttia

 1. Ehdottomasti stailit aurinkolasit. Löytyykö kuvaa, jossa ne olisivat käytössä? Itsellä on nyt keväällä aurinkolasien osto edessä, nämä näyttäisivät sellaisilta, että voisin hyvinkin käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vielä, mutta tulossa on :) Nämä lasit on kyllä ihanat <3

   Poista
 2. Onpas hauskat! Pitääkin joku kerta kokeilla miltähän ihan pyöreät lasit näyttävät tällä pärställä :D!

  Meillä on kesän matka jo varattu, ihanaa!! Vihdoinkin pitkäaikainen haave toteutumassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sovitin monet ja sitten sain nämä, täydelliset !

   Kuulostaa mahtavalta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig