torstai 12. tammikuuta 2017

#tbtTammikuun asuja parilta viime vuodelta. Ylin kuva on viime vuodelta 2016 ja kuvan tekoturkisjakku on H&M ja sen ajattelin pukea ylle myös huomenna. Saappaat Tiger of Swedenin, neule COSin ja huivi BeckSöndergaardin. Huivia käytin viime vuonna varmaan jokapäivä, tänä talvena olen melkein selvinnyt ilman, kiitos uuden parkatakin, jossa on huippulämmin kaulus. Kuva on vähän outo, eikö vain. Näytän suorastaan surkean onnettomalta, mitä en muistaakseni ollut.
Tämä kuva vuodelta 2015 on myös vähän outo, sillä hiukset ovat omaan mieleeni aivan liian pöyheät. Mitä ihmettä olen oikein ajatellut. Asu on kuitenkin kiva, vaikka sillä lailla epätyypillinen etten yleensä tykkää käyttää talvisin nahkatakki edes villakangastakin alla. Ehkä oli lämmin päivä, kun on lenkkaritkin jalassa. Niitä olen myös käyttänyt tällä viikolla, mutta huomenna on pakko varmaan taas laittaa ihan oikeat talvikengät, sillä täällä sataa lunta. Jippii.
Viimeinen kuva on vuodelta 2014. Aurinko paistaa kuvassa ja vaikka lunta ei ole paljon on kuvassa jotenkin kivan talvinen tunnelma. Harmaan villakangastakin kaverina Dieselin rennot ja vähän liian suuret vaaleat farkut. Tykkään asuat ja voisin pukea sen ylleni edelleen. Laukku on By Malene Birgerin, suosikki silloin, nyt jo myyty kirppiksellä. 

Aikaisemmilta vuosilta en viitsinyt laitta kuvia, sillä ne olivat omasta mielestäni niin huonolaatuisia. Talvikuukausina olen kuvannut asuja aika vähän, harvoin sitä on ollut tilaisuutta ottaa kuvia päivänvalossa. Onneksi valo nyt lisääntyy päivä päivältä ja kuviakin saa pian ilman random säätöjä. Mikä asu on sinusta kivoin ? Tunnelmallista torstai-iltaa !


Share:

2 kommenttia

 1. Ensimmäinen asu on paras :)

  -Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään siitä, käytin melkein samaa yhtenä päivänä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig