keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Luonnonkosmetiikka suosikkejaPäivittäin meikkipussissani kulkee mukana pari kultaista juttua. TABITHA James Kraan on näppärän kokoinen kuivashampoo upeassa kultaisessa pakkauksessa. Tämä kuivashampoo on kokonaan orgaaninen ja siinä on hurmaava ruusun tuoksu. Omani on vaaleile hiuksille, mutta tätä saa myös tummille hiuksille sekä tietysti isommissa pakkauksissa.

Toinen kultaiseen ja tyylikkääseen pakkaukseen pakattu tuote on Axiologyn tehohoitava huulipuna, joka sisältää ainoastaan luonnollisia aineosia. Oman punani sävy on Identity. Luonnollinen ja viileän vaaleanpunainen sävy, joka sopii täydellisesti arkeen ja juurikin mustiin asuihin.

Kolmas luonnonkosmetiikan lempparituote on Hynt Forte High Definiton Eye Liner pehmeä ja pitkäkestoinen parabeeniton silmänrajauskynä, joka sisältää niinikään vain luonnollisia aineosia. Tuotteessa on mukana myös kookosöljyä ja ainakin omia silmiäni tämä ei ärsytä lainkaan. Kynä piirtää tarkan rajauksen, mutta halutessaan kynän päässä olevalla pehmytosalla voi tehdä smokey eye-lookin. Oma kynän värini on musta, mutta se ei ole liian tumma, sillä väri on hieman mattainen. Tästä tykkään todella paljon, yksi parhaista rajauskynistä, joita minulla on ollut.

Olen aiemmin ajatellut, että luonnonkosmetiikka on vain ihonhoitotuotteita, eihän se pidä ollenkaan paikkaansa. Myös meikkejä ja hiustenhoitotuotteita on vaikka kuinka paljon. Vaihtoehtoja siis riittää perinteiselle kosmetiikalle, jos niin haluaa. Näiden kaikkien tuotteiden pakkauksetkin ovat todella upeat ja tyylikkäät. Oletko kokeillut luonnonkosmetiikkaa myös meikeissä ? 
* Postauksen tuotteet saatu blogin kautta


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig