sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Joulun paketointi vinkki
Eilen haikailin kesää ja tänään auringonpaisteessa paketoin ensimmäisiä joululahjoja. Itse tykkään yksinkertaisista paketeista, mitä simppelimpi paketti, sitä kauniimpi. Laatikosta löytyi ruskeaa käärepaperia, ruskeita paperikasseja ja mustaa lahjanarua. Musta leveä rusettinauha on ollut NAPin paketin ympärillä ja sopii kyllä kivasti myös ruskeaan paperikassiin. Säästän aina kauniit paperikassit ja nauhat, niitä voi hyvin käyttää uudelleen.Tänä jouluna pakkaan lahjapaketteihin pääosin suomalaisia tuotteita. Kuvissa näkyvät tuotteet ovat Osmian tuoksukynttilä ja Hunajashampoo sekä Balmuirin Body Lotion. Ihania, laadukkaita ja suomalaisia tuotteita tyylikkäissä pakkauksissa. Erilaiset pullot on muuten helppo pakata lahjakasseihin. Pakettikortit vielä puuttuu. Ehkä teen ne itse, ellen löydä sopivia valmiina.

Pakkaatko itse joululahjat ? Millaiset paketit sinulla on tänä jouluna ? Suloista sunnuntain jatkoa kaikille !

Share:

6 kommenttia

 1. Kauniita paketteja! Mulla on paketointimaku kuten joulukorttimakukin yksinkertaistuneet vuosi vuodelta. Pienille lapsille paketoin lahjat edelleen värikkäisiin ja iloisiin käärepapereihin, mutta aikuisille valitsin koruttomat versiot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulle on käynyt samoin, pois on jäänyt kulta ja kimallus.

   Poista
 2. Ihania lahjoja ja suloisia paketteja. Mäkin tunnustan kierrättäväni kauniita pusseja, rasioita ja naruja. Ja lahja ei edes tunnu lahjalta jos ei ole paketoitu. Kauniin paketin saaminen on jo puoli nautintoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihan totta, paketteja on ihana antaa ja saada.

   Poista
 3. Kauniita paketteja. <3

  Pakkaan aina itse. Yleensä tykkään sisustuksesta pelkistetystä, mutta joululahjat saa olla mahdollisimman värikkäitä ja kotikutoisen näköisiä, joten kaupasta vaan jotain mahdollisimman räväkän näköistä paperia, paljon lahjanarua ja se on siinä. Meillä suvussa lahjakassit kiertää, monesti tulee sama kassi takaisin, minkä itse edellisenä vuotena antoi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna <3

   Itse pakkaaminen on niin hauskaa :) Hih, sun paketit kuulostaa ihanilta myöskin.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig