lauantai 10. joulukuuta 2016

COZY HOME
Lauantai on kulunut kotosalla. Minusta tälläiset kotiviikonloput kiireen keskellä ovat ihan parasta. Tänään nukuimme kuopuksen kanssa pitkään, aamiaisen nautimme vasta puoliltapäivin ja lounaan iltapäivällä. Nukkumisen ja syömisen lisäksi olen siivoillut ja sisustanut kotiamme joulukuntoon.

Valkoisia Hyasintteja nappasin Platagenista edullisesti viime viikolla töiden jälkeen. Moni muukin taitaa sisustaa valkoisilla kukilla, sillä niitä sai oikein etsimällä etsiä kaupasta. Asettelin Hyansintit Granitin lasipurkkeihin, kuten aikaisempinakin vuosina. Mustat pienet ruukut voisivat myös olla kivat tai voisihan noihin lasipurkkeihin laittaa myös kauniin paperin ympärille.

Hyasintit ovat tällä hetkellä marokkolaisella tarjotinpöydällä lukunurkkauksessa. Lukunurkkaus sai tummemman ja talvisemman stailauksen. Kotoisaa.

Sisustus ja siivous jatkuun vielä huomenna. Ihanaa laittaa kotia joulukuntoon kaikessa rauhassa. Ehkä leivon taas joulutorttuja ja kipaisen kaupasta glögiä niiden seuraksi. Leppoisaa viikonloppua !


Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig