torstai 29. joulukuuta 2016

BLACK









Eilen oli tarkoitus pukeutua ihan muuhun asuun, mutta kun kuvasin uusia blogin kautta saatuja Wolfordin sukkiksia, en voinutkaan ottaa niitä enään pois, siis niin ihanat. Niistä tulossa myöhemmin juttua tänne blogiin. Elikkä suunniteltu housu-asu muuttui lennosta hameeseen. Hame on Black Swan Fashionin ja oikeestaan kesähame, mutta menee talvella leudommilla ilmoilla juurikin paksumpien sukkiksien kanssa. Hameen kaveriksi laitoin COSin paksun ja ylisuuren villapaidan, jalkaan Tiger of Swedenin nilkkurit ja takkina tietysti tämän talven suosikki, kaikkeen sopiva ( ainakin omasta mielestäni ) McQ Alexander McQueenin musta parka. Minusta on kiva käyttää hameiden kanssa(kin) ylisuuria yläosia. Tulee jotenkin rennompi olo. 

Eilen oli muutenkin kiva päivä, koska paistoi aurinko. Sain kuvattua paljon tulevien juttujen kuvia tänne blogiin ja sehän tekee minut aina onnelliseksi. On vaan niin paljon helpompi, sitten kun työt taas alkavat, blogata kun on edes vähän suunnitellut tulevia postauksia. Niin ja muutenkin olen aina niin HAPPY kun aurinko paistaa. Se varmaan näkyy myös näissä kuvissa, jotka kuopus taas jälleen kerran ystävällisesti otti. Me jatketaan vielä lomailua, eli nukutaan pitään ja tehdään mitä huvittaa. Ihan parasta. Tunnelmallista torstai-iltaa !


Parka coat McQ Alexander McQueen // wool knit COS // skirt Black Swan Fashion * // tights Wolford * // ankle boots Tiger of Sweden







Share:

4 kommenttia

  1. Ihana asu ja tosi kaunis huulipuna/kiilto! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna :) Huulipuna on Lumenen, päällä Acon huulivoide.

      Poista
  2. Woldorfin sukkikset on ihania. Kiva asu! Mukavaa loppuvuotta ja -lomaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig