torstai 17. marraskuuta 2016

#tbtTämän kertaisessa throwback thursday postauksessa on mukana asut kolmelta edelliseltä vuodelta. Ensinmäinen on 2015 eli viime vuodelta. Ylläni oli tietenkin myös takki, mutta valitsien tämän kuvan missä Benettonin neulemekko näkyy paremmin. Mekko on edelleen kaapissani, nyt tosin pukisin sen toisin eli mielummin lenkkareiden tai biker saappaiden kanssa. Omalla ostoslistalla on biker-malliset saappaat, en tosin osaa päättää olisivatko ne yksinkertaisen naiselliset vai sittenkin vähän rokimmat ? Ne haluan kuitenkin ehdottomasti ostaa kaupasta sovittamalla, joten tämä rajaa ehdokkaita jonkin verran samoin kuin hinta tietenkin. En halua maksaa niistä ihan älyttömästi, mutta niiden pitäisi olla nahkaa ja myös lämpimät. Nuo kuvassa näkyvät Mangon nahkaiset nilkkurit myin pois. Mahdottoman mukavat ja yltä päältä nahkaa, mutta olin jo niin kyllästynyt niihin.
Yllä oleva kuva on vuodelta 2014 ja asun kaikki osta löytyvät edelleen kaapistani. Villapaita pn Black Swan Fashionin, sitä olen käyttänyt todella usein. Tässä sen parina ovat Acnen farkut poikkeuksellisesti, sillä useinmiten käytän neuleen kanssa Zaran tekonahkaisia housuja. Saappaat ovat Tiger of Sweden, ihanat edelleen. Omaan jalkaani Tigerin saappaat istuvat hyvin ja ne ovat super laadukasta nahkaa.Kolmas kuva on vuodelta 2013. Ja tietysti kaikki asun osaset ovat edelleen vaatekaapissani. Voi apua ! Mutta oikeesti tämä kai todistaa sen, että olen tehnyt hyviä ja pitkä-aikaisia ostoksia. Nilkkurit ovat Tiger of Sweden, näitä olen taas käyttänyt tänä syksynä paljon. Takki Marc by Marc Jacobsenin tummansininen villakangastakki. Olisiko tämä eniten blogissani nähty vaatekappale ? Pure love. Farkut Victoria Beckhamin, napattu super alella The Outnetistä. Näitä käytän silloin tällöin, enkä tule näistä koskaan luopumaan. Laukku on Chloén ja se nyt vaan on niin ihana joka kerta. Vesisateella en sitä kuitenkaan koskaan käytä. Huivi on Isabel Marantin, lämmin ja rakastan sen siniharmaata väritystä.

Eipä ole näiden kuvien perusteella tyyli kolmessa vuodessa juurikaan muuttunut. Pitäisikö olla ? Itse viihdyn tämän tyyppisissä asuissa hyvin, joten ei kai.Itse pidän näistä asuista eniten tästä viimeisestä, sen voisin pukea ylleni koska vaan. Mikä asu on sinusta paras ! Tunnelmallista torstaita sateesta huolimatta !

* Mainoslinkki
Share:

4 kommenttia

 1. No ei pitäisi tyylin muuttua, ellet itse halua sitä muuttaa! Taidan pitää eniten tuosta 2013 asusta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin viimeinen asu on paras, mutta kaksi muutakin ihan kivoja, aika tavallisia kuitenkin :)

   Poista
 2. En yhtään muista olenko aikaisemmin kommentoinut, mutta pidän tyylistäsi valtavasti. Noista asuista voisin hyvin ottaa kaikki kolme. -Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi Maarit ja todella mukavaa, että kommentoit :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig