keskiviikko 23. marraskuuta 2016

SIEVÄ JA HELMIMia Höytön kosmetiikkaa on aina ilo testailla. Tunnustan, että rakastan kauniita pakkauksia ja nämä ovat yhdet kauneimmista. Tällä kertaa testissä ovat Helmi Hydrating Care-Regenerating Exfoliating Mask eli iho heleyttävä naamio. Helmi on uudenlainen kuorintanaamio, joka kosteuttaa, heleyttää ja elvyttää ihoa. Naamio myös tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa, silottaa ja parantaa ihon kestävyyttä kylmää vastaan. Täydellinen kuorintanaamio talvi-iholle. Helmessä on jojoba helmiä, jotka kuorivat ihoa hellävaraisesti. Olen käyttänyt tätä pikanaamiona eli levittänyt puhtaalle iholle ja huudellut kevyesti kuorien pois sekä lisäksi tehokkaammin jättäen kuorintanaamion hetkeksi iholle ja kevyin pyörivin liikkein huuhdellut pois. Iho jää Helmen jäljiltä pehmeäksi ja raikkaaksi.

Toinen testaamani tuote on Sievä Hydrating Cleansing Cream. Ihastuttavan kevyt ja hellä puhdistusvoide, joka suojaa ihon kosteustasapainoa. Sievä huuhellaan vedellä ja yllensä suosin talvella puhdistusmaitoa, sillä pelkään veden kuivattavan ihoa liikaa. Sievä puhdistaa kuitenkin ihon hellävaraisesti jättäen iholle kosteuden tunteen. Meikit ja epäpuhtaudet lähtevät täälä hyvin pois. Sievässä on bioaktiivinen antioksidanttiyhdistelmä, joka kirkastaa ja kaunistaa ihoa.

Omassa ihonhoidossa kiinnitän eniten huomiota ihon puhdistukseen ja hoitoon. Mikään meikki ei näytä kauniilta ellei ihoa ole hoidettu. Yritän myös muistaa juoda riittävästi vettä ja syödä terveellisesti sekä nukkua riittävästi. Nämä ovat niitä ihonhoidon perusasioita ja näkyvät ihossa varsinkin kun ikää alkaa tulla. Säännölliset ihonhoito rutiinit kannattaa opetella jo nuoruudessa. Miten sinä hoidat ihoasi talvella ? Kivaa keskiviikko-iltaa kaikille !
* Tuotteet saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

 1. Tykkään molemmista valtavasti, mutta varsinkin Helmi on todellinen HELMI. <3 Talvella satsaan kosteutukseen, more is more tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat on loisto tuotteita :) Kosteutta nyt tosiaan tarvitaan, Helmi toimii siihen hienosti.

   Poista
 2. Ihon perusteellinen puhdistus sekä kosteuttavien ja elvyttävien tuotteiden käyttö ovat oleellisin osa minunkin päivittäisiä ihonhoitorutiineja. Nyt on hakusessa uusi naamio tai muu elvyttävä tuote, jolla saisin lääkekuurien ym. aiheuttamat pienet iho-ongelmat taltutettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosteutta nyt talvella tarvitaankin :) Helmi on kokeilemisen arvoinen, itse tykkäsin todella paljon.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig