keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Peikonlehti ja Patschouli

Mitä yhteistä on peikonlehdellä ja patschoulilla ? No ei yhtään mitään. Molemmat tosin muuttivat meille toissa viikolla ja majailevat nyt samassa nurkassa olohuoneessa. Kun ensinmäisiä kertoja näin peikonlehtiä sisustusblogeiessa, ajattelin etten sitä koskaan omaan kotiini hanki, vaan toisin kävi. Pikkuhiljaa se alkoi näyttää kivalta ja juuri siltä mitä olohuoneemme kaipasi. Itselläni oli tästä kasvista muistoja lapsuudenkodistani ja se tuntui ei niin kovin trendikkäältä kasvilta. Kun sitten edellinen kasvi tuolla paikalla merkillisesti kuihtui pois, piti hankkia uusi. Laitoin kasvin valkoiseen ruukkuun, mutta se näytti tosi tyhmältä, hankintalistalla onkin saviruukku, joko harmaa tai ehkä sittenkin punasavinen. Väliaikaisesti laitoin kasvin ruukkuineen tuohon Sugarin kassiin ja idea on myös heiltä napattu. Aika hauskan näköinen, eikö ?


Patschouli taasen on uusi tuoksukynttilä, jonka olen saanut blogin kautta. Kotimaisen Osmian tuoksukynttilät ja muut tuotteet valmistetaan Kalasataman Tukkutorilla sijaitsevassa työpajassa. Ihana tuoksu ja aivan upea pakkaus. Tykkään. Osmia valmistaa myös saippuaa, shampoota, löylytuoksuja, tuoksuöljyjä ja vartalonhoitotuotteita. Osmian idea on tarjota vaihtoehtotuotteita kansainväliselle massatuotannolle. Heidän tuotteensa tehdään käsityönä ja ne ovat sekä laadukkaita että ekologisia. Osmian tuotteita voi tilata myös heidän verkkokaupastaan TÄÄLTÄ. Jotenkin kiva tietää, että näitä tuoksukynttilöitä voi koska tahansa kipaista hakemassa lähistöltä. Ovatko Osmian tuotteet sinulle tuttuja ? Muita Peikonlehteen ihastuneita ? Kivaa keskiviikko-iltaa kaikille !

* Tuoksukynttilä saatu blogin kautta


Share:

4 kommenttia

 1. Minäkin muistan peikonlehden lapsuusvuosilta. Itsellänikin sellainen on ollut joskus vuosia sitten ja nytkin haluaisin, mutta ei ole oikein paikkaa sille. Tykkään kun kotona on muutama viherkasvi. Ne tuovat kivasti väriä ja vehreyttä tilaan ja monet kasvit puhdistavat ilmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kotona valtava Peikonlehti, toivottavasti omani ei kasva niin suureksi. Muutama kasvi kotona on hyvä, mutta en halua mitään viidakkoa, siksi ostan niitä harkiten.

   Poista
 2. Peikonlehti on upea, harmi, että itsellä on viherpeukalo niin keskellä kämmentä, että kaikki vihreä kuolee omassa hoidossa kahdessa viikossa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. Ehkä hoidat niitä liikaa, useinmat kasvit tyytyvät aika vähään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig