perjantai 11. marraskuuta 2016

FIBREPLEXAlkusyksystä kävin Schwarzkopfin pressitilaisuudessa, jossa esiteltiin Bonding vaalennustekniikoita. Kyseessä on siis kampaamoissa tehtävä vaalennus, joka ei vaurioita hiuksia. Tilaisuudessa näimme uudella Strong Bonds tekniikalla tehtyjä tosi makeita vaalennuksia, siniseen, lilaan ja pinkkiin taittuvia. Tyylikkäitä ja trendikkäitä. Siitä asti mielessäni on kummitellut, joku hauska ehkä hieman siniseen taittuva vaalea väri. Tilaisuudesta sen verran, että se oli yksi parhaimmin järjestetyistä pressitilaisuuksista, joissa olen ollut. Tilaisuus pidettiin Bulevardilla kauniissa, vaaleassa ja valoisassa taidegalleriassa, pressi alkoi ajallaan, hiusmallit olivat upeita ja hastagit esillä somekanavia varten. 

Saimme mukaamme goodiebagin ja sen sisällöstä nämä kaksi ovat omat suosikkini. Fibreplex Shampoo, joka on tarkoitettu värikäsitellyille hiuksille. Tuote vahvistaa hiusrakennetta ja lukitsee väripigmentit, säilyttäen värin pidempään. Shampoo tuoksuu hyvältä, vaahtoutuu ja huuhtoutuu helposti, jättäen hiuksen puhtaan tuntuisiksi. Omat hiukseni ovat pesun jäljiltä myös pehmeän tuntuiset, ihan kuin olisin käyttänyt hoitoainetta. Fibreplex N*3 Bond Maintainer on hiuksiin jätettävä hoitoaine. Tähän suhtauduin ekalla kerralla vähän skeptisesti, ajattelin sen jättävän hiukset tahmaiseksi. Niinpä oli iloinen yllätys, kun tuote toimi omissa hennoissa hiuksissa hyvin. Levitän hoitoainetta pyyhekuiviin hiuksiin, kampaan ja sen jälkeen normaalit muotoilutuotteet sekä föönaus. Tuote siis suojaa hiuksia uusilta mekaanisilta vaurioilta. Omat hiukseni ovat tämän jälkeen pehmeät, mutteivät veltot tai tahmaiset. Hoitoaine myös siloittaa latvat hyvin ja poistaa pörröisyyden. Muutaman kerran olen lisännyt hiuksiin vain lämpösuojaa ja föönannut, tuloksena kivan rento arkilook. 

Mahtavaa kun on taas perjantai ja edessä viikonloppu. Itse aion tänä viikonloppuna rentoilla kotona. Viime aikoina olen usein töiden jälkeen mennyt vielä jonnekkin tilaisuuteen ja viime viikonloppukin jäi vähän lyhyeksi Indiedays päivän vuoksi. Niinpä koti-viikonloppu on tervetullut ja oikeastaan kaivattukin. Rentoa ja talvista viikonloppua teille kaikille !

Edit Fibreplex N*3 Bond Maintainer hoitoaine ei ole hiuksiin jätettävä. Tuotetta käytetään 2 kertaa viikossa, 5-10 min, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. 

* Tuottet saatu blogin kauttaShare:

4 kommenttia

 1. Onpas ollut kiva goodiebag ja todellakin tarttee jo relata. Paitsi viikonloppuna poikkean Outlet Expoon :D

  VastaaPoista
 2. Hei, kirjoitit että on Fibreplex N*3 Bond Maintainer on hiuksiin jätettävä hoitoaine.
  Hoitoaineen kyljessä lukee kuitenkin: "Käytetään kaksi kertaa viikossa. Pese hiukset shampoolla, vie Fibreplex No.3 Bond Maintainer hiuksiin ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Huuhtele huolellisesti."

  Saitko heiltä jotkin paremmat ohjeet eli voiko hoitoaineen tosiaan jättää hiuksiin? Entä voiko sitä tehotstaa lämmöllä esim. sauna?

  Kiitos kun vastaat!
  Aurinkoista kesää sinulle,
  Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tarja ! Kiitos kommentistasi :) Nyt täytyy tunnustaa, että minulle on sattunut virhe. Tarkistin hoitoaineen tekstin ( uusilla silmälaseillani ) ja todellakin asia on niinkuin kirjoitit. Ottaessani tuotteen käyttöön en siis nähnyt lukea sen kyljessä olevaa teksitä ja luin käyttö-ohjeen pressotiedotteesta, mutta ilmeisesti olen sotkenut tämän tuotteen toiseen eli Schwarzkopf Bonacure Fibre Force Fortifying Primer, joka siis jätetään hiuksiin.
   Olen siis käyttänyt Fibreplex no3 ihan väärin ;) Tuote on kyllä toiminut itselläni hiuksiin jätettävänäkin, eikä edes tuntunut tahmaiselta :D Saunasta en osaa sanoa mitään.
   On varmaan parempi, että seuraat valmistajan ohjetta, toki voit kokeilla halutessasi, kuinka toimii jos jätät hiuksiin, en tiedä onko siitä sitten mitään hyötyä.

   Todella kiva, että kommentoit. Korjaan tuon blogitekstin myös, etten anna lukijoille väärää tietoa. Tästä oli paljon hyötyä itselleni, tiedän olla jatkossa tarkempi. Korostaisin vielä, että kirjoitan näitä kauneuteen liittyviä postauksia ihan tavallisen kuluttajan näkökulmasta. Mutta toki tuotteen käyttötiedot pitäisi olla oikein, tässä tapauksessa käytin itse tuotetta virheellisesti, joskin se toimi ihan hyvin :DDD

   Aurinkoista kesää myös sinulle !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig