sunnuntai 30. lokakuuta 2016

#meollaanindiedays

Sunnuntaisin bloggaamiselle on enemmän aikaa ja niinpä taas istun täällä kirjoittelemassa haastetta. Tämän kertaisen haasteen olen napannut Saijis blogista. Haaste liittyy Blogirinki Median ja Indiedaysin uudistukseen, jossa Indiedaysin lisäksin avattiin kaksi uutta sivustoa Lifie ja Foodlover. Uudistuksen myötä lukijoilla on mahdollisuus löytää helpommin juuri itseään kiinnostavia blogeja ja postauksia. 

”Indiedays.com on vuonna 2010 perustettu nuorten naisten muotiin, kauneuteen ja hyvinvointiin keskittyvä sivusto ja oman alansa ylivoimainen ykkönen. Uusien sivustojen lanseerauksen yhteydessä Indiedaysin sisältöä terävöitetään takaisin juurilleen ja kohderyhmää tarkemmin palvelevaksi.”
”Lifie.fi on kuin naistenlehti verkossa – ystävä, viihdyttäjä ja ajatuksien herättäjä. Sivuston sisällöt vaihtelevat hyvinvoinnista ja sisustuksesta perheeseen ja päivän polttavien aiheiden ruotimiseen.”
”Foodlover.fi on Suomen ensimmäinen ruokaan ja leivontaan keskittyvä blogisivusto. Laadukas sisältö ja toimiva haku mahdollistavat niin reseptien pikaisen etsinnän kuin inspiraation hakemisen ja fiilistelyn.”
Kannattaa käydä kurkkaamassa, sillä tämän uudistuksen myötä on tosiaan helpompi löytää itselleen mieluista lukemista näiltä kolmelta sivustolta. Edelleen eri sivujen blogipostaukset näkyvät aihe-aluettain myös toisilla sivustoilla.
Oma blogini löytyy edelleen Indiedaysin sivustolta, sillä suurin osa postauksistani on muotia ja kauneutta. No, nuori nainen en ole, mutta en halua profiloitua keski-ikäiseksi bloggaajaksi vaan juurikin muoti ja kauneusbloggaajaksi. Ei kai sillä iällä ole mitään tekemistä muodin kanssa ? Eikä muoti missään nimessä ole vain nuorten etu-oikeus. 
Nyt siihen Saijiksen haasteeseen eli poimin Indiedaysin sivuilta 5 itseäni inspiroivaa blogia. Oikeasti en ehdi lukemaan yhtään blogia päivittäin, mutta viikottain käyn kurkkimassa useita blogeja ( niitä löytyy myös tuolta blogin sivubannerista ). Nämä kaikki tähän postaukseen valitsemaani blogia ovat vanhoja tuttuja ja osan bloggareista olen myös tavannut. 


HOME AT LAST blogin Tarun olen tuntenut jo muutamia vuosia ja hän on oikeasti yhtä upea ja aina iloinen kuin blogissaan. Tarun blogissa on aina uskomattoman kauniit kuvat. Hän bloggaa muodista ja kauneudesta, lisäksi Taru on tehnyt todalla kivaa postaussarjaa Do what you love tutuista muodin ja kauneuden saralla vaikuttavista naisista. Tarun kauneus ja meikkipostaukset käyn aina lukemassa, sillä ne ovat todella ammattitaidolla tehtyjä. Taru muuten tekee myös meikkejä ja kampauksia tilauksesta.


FASHIONSTATEMENTIN Reetta bloggaa tällä hetkellä Norjasta. Reettan blogi koostuu pääosin päivänasuista ja omasta tyylistä kertovista jutuista. Reetta kuvailee omaa tyyliään normcoreksi; yksinkertaista, väritöntä ja rentoa. Ei siis mikään ihme, että hänen yksinkertainen tyylinsä viehättää minua. Pidän myös Reettan blogin simppelistä ulko-asusta ja aina laadukkaista kuvista.


Lisää yksinkertaista tyyliä löytyy AESKAN blogista. Nuori bloggaaja asustelee Rovaniemellä ja kirjoittelee muodista ja vähän kauneudesta. Hän muuten ottaa asukuvat itse käyttäen jalustaa ja kameran itselaukaisinta. Upeita kuvia ja ihanan yksinkertaisia, mutta silti trendikkäitä asuja. Siis toi vaalea ylisuuri toppis on ihana, voisin heti pukeutua itsekin kuvan asuun.


FASHIONMINIMALIST blogin Annan olen tavannut muutamia kertoja ja hän on yhtä upea kuin bloginsa. Annan tyyli on myös yksinkertainen, mutta naisellisella twistillä. Hän rakastaa korkeita korkoja ja luksus laukkuja. Annan blogissa on asujen lisäksi kauneutta ja meikkipostauksia. Ja aina kauniit kuvat.


UINOn blogia käyn kurkkimassa aina silloin tällöin ja hänet olen nähnyt muutaman kerran eri blogitilaisuuksissa, tosin en koskaan jutellut. Uino on luonnossa mielestäni paljon kauniimpi, sillä hänellä on todella kaunis hymy, joka valaisee koko olemuksen. Hymyä voi käydä kurkkaamsaa Uinon tekemistä videoista, niitä olen jopa minä katsonut ( yleensä en katsoa videoita ollenkaan, kyllästyn jo muutaman sekunnin jälkeen ), sillä hän on todella ihana ja videot koukuttavia. Uinon blogia seurailin erityisesti viime talvena, sillä hänen poikaystävänsä oli intissä samaan aikaan kuin oma poikani, tosin eri paikassa. Niin ja tykkään myös Uinon pukeutumistyylistä, katsokaa nyt tuota all black- asua, perfect ! Kuvan takki on muuten Zarasta ja niitä olen nähnyt jo monella bloggarilla. Onkohan loppunut jo kaupasta ? 

Haastan siis nämä viisi bloggaajaa esittelemään lempparibloginne Indiedaysin sivuilta. Muutkin toki voivat tehdä tämän, olisi kiva lukea teidän lemppareistanne. Oliko joku näistä blogeista sinulle jo ennestään tuttu ? Mitä mieltä olet Blogirinki Median ja Indiedaysin uudistuksesta ? Suloista sunnuntaita !


Share:

4 kommenttia

 1. Ihana postaus ja muoti ei todellakaan katso ikää!

  Meillä on kanssa samainen haaste #meollaanlifie menossa ja varmasti toteutan sen jossain vaiheessa.

  Suloista sunnuntaita sinulle ihanuus :)

  ps. nähdäänkö me viikon päästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No, ei todellakaan ;)

   Kiitos ja kivaa alkanutta viikkoa !

   Nähdään ensi viikolla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig