lauantai 29. lokakuuta 2016

GANT HOME SS17

Käväisin muutama viikko sitten Gantin showroomilla pressitilaisuudessa, jossa esiteltiin Gant Homen kevät/kesä17 mallisto. Mallisto on ihastuttavan kepeä ja kesäinen, monet meistä paikalla olleista oli valmiita ohittamaan joulun ja talven sisustuksessa ja siirtymään suoraan kevääseen. Itse en ole koskaan ollut ihastunut vihreään sisustusvärinä, mutta Gant Homen kevätmallistossa oli niin kaunis kepeän keväinen vihreä, että haaveilen jo ainakin yhdestä tyynystä sohvalle. Alla olevassa kuvassa olevat tyynyt olivat myös suosikkejani ja showroomilla olleen harmaan sohvan myötä aloin haaveilemaan myös harmaasta sohvasta.

Gant Home kevät/kesä17 mallisto on saanut inspiraationsa Miamin etelärannikosta. Mallistossa on pehmeitä harmaansävyjä yhdistettynä pastellisävyihin. Malliston kuviot ovat perinteisiä, ikat tekniikalla värjättyjä sekä graafisia ja geometrisiä kuvioita.
Gant Homen mallistossa on toki myös sinistä, se oikea kesäväri. Kauden siniset ovat saaneet inspiraationsa Cape Codin merimaisemista. Kaunis haalean sininen tuntuu raikkaalta ja itseäni miellyttää tämän sinisen pehmeäsävy. Tuollainen ikat-tyyny on varmaan pakko hankkia kesäksi, joko partsille tai sitten ihan olohuoneeseen. Nythän on myös tosi trendikästä yhdistää erilaisia kuoseja, kuvioita ja materiaaleja keskenään. 
Hassua miten sisustuksessa erilaiset kuviot ja värit jaksavat ihastuttaa, mutta pukeutumisessa niiden omaksuminen on jotenkin paljon vaikeampaa. Showroomilla ihastelin myös pussilakanoita, joissa on nyt ensinmäistä kertaa koko leveyden mittainen vetoketju, joka tietysti helpottaa lakanoiden vaihtamista. Koko kokoelman materiaalit ovat tietenkin laadukkaita: egyptiläistä puuvillaa ja pellavaa. Nämä kuvien ihanuudet niikuin koko Gant Homen kevät/kesä17 on muuten kaupoissa jo tammikuussa 17. Ihastuttaako kevään kepeät värit jo nyt ? Rentoa ja kotoisaa viikonloppua !Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig