maanantai 31. lokakuuta 2016

Kahvilla Kappelissa




Helsingissä on nykyisin monia trendikkäitä kahviloita, silti yksi suosikkipaikkani on perinteikäs Kappeli Espalla. Tykkään käydä siellä niin kesällä kuin talvellakin. Talvisin se on ehkä vielä ihanampi, ikkunoista näkyvä luminen Espa on tunnelmallinen ja kaunis. 




Syysloma viikolla kävimme Anna-Marian kanssa erään pressitilaisuuden jälkeen Kappelissa kahvittelemassa. Ennen kahvilaan menoa olimme kuvanneet päivänasua ja oltiin molemmat ihan jäässä kovan tuulen takia. Yleensä en kuvaile kahvilareissuja, mutta nyt oli tarkoitus tehdä se päivä kanssani-postaus. No arvatkaa vaan miten vähän sain kuvattua päivääni ? Kun rupesin katsomaan kuvia, olikin suurin osa näitä kahvilakuvia, joten tästä siis tulikin kahvilapostaus. Ehkä myös oma elämä on kuitenkin niin tylsä ja arkinen, ettei siitä oikein postausta saa, kuka nyt oikeasti haluaisi katsella aamupuuroni kuvia ?





Meillä oli aivan ihana kahvihetki Anna-Marian kanssa Kappelissa. Keskellä arkipäivää paikalla oli vain muutamia ihmisiä, joten kuvailimme kaikessa rauhassa niin kahvia ja bageleita kuin toisiammekin. Varmaan aika huvittavan näköistä ulkopuolisen silmin. Kuvaamisen jälkeen istuimme ja puhuimme bloggaamisesta, treenaamisesta ja elämästä blogin ulkopuolella. Tosi kivaa, rentouttavaa ja ennen kaikkea ihan erilainen päivä. Missä sinä tykkäät käydä kahvilla ? Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille !



Share:

8 kommenttia

  1. Kuulostaa kivalta päivältä :)

    VastaaPoista
  2. Hei todellakin kiinnostaa arki ja kaurapuuro <3 Kiitos vielä seurasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan, jos joskus tulisi se arki postaus :)

      Kiitos samoin <3

      Poista
  3. Mäkin pidän myös Kappelista, haluaa sitten syödä tai kahvitella. Uusia kahviloita ja ravintoloita on pilvin pimein, mutta mä tykkään perinteisistä: Kämp, Strindberg ja Mamma Rosa. Ja Ullanlinnassa kahvila Succes.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kappeli on vaan niin <3

      Kaikki munkin lemppareita ja vielä Ursula :)

      Poista
  4. Kappelissa on aina ilo käydä, oikea klassikkopaikka. <3 Kivaa viikkoa Sara <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig